Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После очајните изданија го заменив Ба со Флечер. Е, ако оваа вечер не се распука Флечер против КПР, значи јас сум голем баксуз.
Со цел мозок и капитен го ставив/ :tapp::tapp: :mad:
Се помешав со фантази ЛШ, дека може да го менувам капитенот за нареден ден. :tapp:
Да ти се плукнам и во игра и во се.

Со цел мозок и капитен го ставив/ :tapp::tapp: :mad:
Се помешав со фантази ЛШ, дека може да го менувам капитенот за нареден ден. :tapp:
Да ти се плукнам и во игра и во се.

Не даде гол, но 1 поен бонус доби...утешна награда :D
А пази го денес Ба...хет :D (ма не бе, јас го имам во тим) :(

42 поени одлично за разлика од последните 2-3 кола.

45 поени, без бонуси од денеска, ама шо знам дали и ќе добијам некој бонус, во сите лиги напреднав.
Тевез го оставив и за наредното коло, ако не заигра, ќе го продадам, направив два трансфера за следното коло, Флечер го шитнав на негово место Лонг од ВБА и на голманската позиција го земав Реина на местото на Беговиќ.

Не даде гол, но 1 поен бонус доби...утешна награда :D
А пази го денес Ба...хет :D (ма не бе, јас го имам во тим) :(
Ќе те извади тебе 3тата замена изледа:icon_mrgr:
53:53 е без бонуси.

Ќе те извади тебе 3тата замена изледа:icon_mrgr:
53:53 е без бонуси.
Да да, важни поени ми донесе
Иако мислам дека ако играше Тевез подобро ќе поминев :D
Бонусите ќе пресечат (поточно моите од РВП-капитен, и твоите на Фелаини и Ламберт...од другите не очекувам) :)
Добар дуел, со добри поени...со среќа :)

55 со бонуси.Not bad.Not bad at all.

64 поени, одлично коло
Напредував доста во лигата...и победа во Х2Х :)

Сер Алекс Фергусон вели дека прв голмански избор во моментов е Андерс Линдегард, додавајќи дека Давид Де Геа ќе треба да ја причека својата шанса.
Де Геа минатото лето беше ангажиран со цел да биде голманско решение на Јунајтед за долг период, но 22 годишниот Шпанец иако имаше и некои одлични натпревари, тој често не успеваше да се справи со притисокот во Премиер лигата.
Норвежанецот Линдегард беше стартер на последните четири натпревари и се очекува тоа да го направи и на гостувањето кај Рединг.
’’Андерс заврши добра работа. Ова е ситуација кога не можете да го оставите поради лоша форма.’’ - рече Фергусон.
’’Се надевам дека Давид го разбира тоа, потребна е константност. И двајцата се добри голмани, но продолжувам со Андерс зошто ме нема изневерено.’’

Значи време е за ослободување на ДДГ..

Ај од другото коло, секако сега не можи да се прават измени.

Абе Манчини сеа ли ти текна Лескот да го играш, на клупа коа го остаив :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom