Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков очај човече, цели 46 поени и на крај пак победив во х2х 46:45:pos:
3ца играчи ме извадија, посебно Бејл со 20 поена.
И мислам дека е време да го откачам Казорла, затоа што немам некоја огромна корист од него, боље ќе земам некој поефтин играч од средина, а да инвестирам во напад, затоа што таму имам само просечни играчи.

Kлатенбург колку има ? :icon_lol:
Инаку 48 вкупно, 24 од РВП и 11 од Артета...

Е ова ми се допаѓа...69 поена :)
Голем напредок на табелата

За наредното коло планирам 1 измена да направам во одбраната...малку да се засилам, зашто имам 1.3м неискористени :)
Кого би предложиле до 5.8м ? Јас би идел на Клиши

Е ова ми се допаѓа...69 поена :)
Голем напредок на табелата

За наредното коло планирам 1 измена да направам во одбраната...малку да се засилам, зашто имам 1.3м неискористени :)
Кого би предложиле до 5.8м ? Јас би идел на Клиши
Покрај него, Риисе, Шоукрос и Хангеланд не би биле лош избор...

Покрај него, Риисе, Шоукрос и Хангеланд не би биле лош избор...

Веќе имам еден од Фулам, а од Стоук ми е голманот...а не би идел во одбрана со 2ца од исти тим :)

Ги дадов парите на Клиши, иако немам голема доверба во него...кога ќе се врати Маикон, ќе грее клупа :D

Дембеле операција на колкот, брао, вадете го од тим посо време.

Мене ме интересира за Ешли Кол и Ба dragonsky Geordie Boy
Не сум црно-бел, али Пардју изјавил дека шансите да настапи против нас се помали од 50%. Би рекол дека на клупа ќе се најде, таман за добар абер да му тргне на Сисе против нас...

Мене ме интересира за Ешли Кол и Ба dragonsky Geordie Boy
Утре подетално ќе се знае :).
Кај нас со повредиве ништо не се знае.
Ете го Марин цел месец го спремаме демек кај и да е ќе дојде па ни на клупа у Лига куп не може да го ставиме :)
Јас мислам дека ќе игра Ешли ама сепак 100% ќе видиме утре :)

Жервињо се повредил... :( Го сменив со Фелаини
Го имам и Ба, но не го продавам...ќе изгубам доста пари :D

Него Иванович и Торес ќе играат ? Гледам ништо не пишува кај нив, а добија црвени картони...

Го шитнав Казорла за Морисон од ВБА. За наредно коло имам 3.5 во банка и ќе си земам еден напаѓач:sneaky:
Тој третиот напаѓач никако да ми се погоди. Прво го имав Бербатов, даде гол прва уткамица и се повреди на месец дена, после едно време го имав Замора, само еден гол даде во тој период. За последното коло го земав Лонг, а тој остана на клупа:facepalm:
Сега го ставив Лукаку за ова коло, мора да даде гол против Сотон дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom