Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па поарно да не игра. Заборавив да направам измени па ги остаи Кагава и Фелаини а замениве Лонг и Lowton11 бода освоија :) Само не знам како го остаив Торес капитен :facepalm:

Се беше добро до 64та минута :(
Вест Хем прими гол, Виган прими гол
3 clean sheets ми пропаднаа :D

44 поени за сега :)

DaniBMW нешто за Стерлинг сеа да кажеш? :P

Суарез, Шахин и Стерлинг во стартна, Суарез капитен и вкупно 10 поени, 8 од Стерлинг, 3 од Шахин. Кога му иде на Ливерпул, ми иде и мене :D

10 од Нолан, 2 од Бербатов а Дефо на клупа :tapp: Вкупно 41 засега, а со бонуси и плус Бејнс и Вермален се надевам ќе стигнам до 55 негде. Али време ми е да летне Јаја Туре, не вреди за таа цена толку малце поени што ми носи...

39 поени засеа. Суарез капитен 10, Хазард 8, Мичу 7, Хангеланд и Шварцер по 6. Од Арсенал ми се Џенкинсон и Подолски, а утре ми се Бен Арфа, Ба и Јагиелка кој ми е замена ама најверојатно ќе влезе место Даф кој не играше денес. Ако се покажат барем двајца од овие што ми останаа ќе сум презадоволен пошто имав 3 кола со ред тапа поени.

DaniBMW нешто за Стерлинг сеа да кажеш? :P

Суарез, Шахин и Стерлинг во стартна, Суарез капитен и вкупно 10 поени, 8 од Стерлинг, 3 од Шахин. Кога му иде на Ливерпул, ми иде и мене :D

10 од Нолан, 2 од Бербатов а Дефо на клупа :tapp: Вкупно 41 засега, а со бонуси и плус Бејнс и Вермален се надевам ќе стигнам до 55 негде. Али време ми е да летне Јаја Туре, не вреди за таа цена толку малце поени што ми носи...

Браво за него :)
Фала на советот, добри поени ми донесе...а џабе е :D

А и прогнозата за Џонс ти беше добра :)

Нолан како игра еј, само 6.3 милиони е, а еве веќе има 4гола и 3 асистенции. Инаку 33 досеа, уште Артета и Пиенар се во игра.

Слабо до сега.
Ај утре ако се случи нешто неочекувано можда ќе стигнам до 50 али тешко

38, за утре Јелавиќ, Ба и Невил ги имам.

50 сега за сега- Мата капитен, Хазард, Ван Перси...
останати Јелавиќ, Бејнс и Минголе (г)
Ивановиќ 0, „Мек Оли“ 1, Коларов 1 (ах бре Манчини), Ламберт 1:tapp: Фелаини повреден, измени Качаниклиќ 0, Демел 0, Бритон дури 2

Ламберт замина-Шејн Лонг на негово место

OMFG.. заборавив да го сменам составот(не дека нешто подобро ќе беше и да го сменев). Само 27 поени, за денеска ги имам Ба(капитен), Пиенар и Фелаини(кој е повреден иначе). :facepalm:

51 поен, со 2те измени 54
Со бонуси, би стигнал некако до 60 поена

И со -16, победив во Head to Head :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom