RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Brad Jones - Clean sheetНешто совети за капитен викендов?
Се мислам дали Џервињо ќе даде гол викендов од дамна нема дадено
Brad Jones - Clean sheetНешто совети за капитен викендов?
Се мислам дали Џервињо ќе даде гол викендов од дамна нема дадено
Кај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.Ја искористив wild card , не се издржуваше веќе, сеа со Господ напред, да немаат повреди играчите.
На клупа ги оставив Ивановиќ, Ба и Ешли Кол.
Бејл нема да играКај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.
E за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направилКај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.
Бејл не игра, влегува Хазард како прва замена, а капитен ќе биде КазорлаE за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направил
Сеа за сеа овие на клупа што ги оставив се мизерни, 2 гола примија..
Ба ќе го вииме утре.
А за стартниот состав, тапа. Дембеле ми се чини не ни игра за Тотенхем..
НемаШто е со Кагава, нема да настапи?
Како и да завртиш, никогаш идеално да го составиш, макар и кога ги имаш играчите на располагањеНема
Втора измена ми е Фигуероа. Како не го ставив Галас втор...
Кагава вчера се прибра од репрезентација, + играл 90 минути против Бразил, очекувано беше да не игра.Што е со Кагава, нема да настапи?