Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eдно од најсолидните кола за мене, 61 поен, а не ми играа ни Валенсија, ни Кагава и ван Перси одвај 1 поен. Жервињо, Нелсен и одбраната од Челзи(Кол, Иванович, Чех) ме вади.

Сеа го мењавам Жервињо со Пиенар, доста му беше едно коло да се покаже.

Најлошо коло за мене до сега се надевам нема да се повтори :D
39 поени

Како што тргна, добро е...50 поена
Ба и Бејл ме извадија

Штета што неможе 2 голмани да се стават :P
Шварцер 8
Јаскелаинен 10
:D

Иначе ме изненадија 3те бонус поена на Ваз Те, не очекував:)

Наредното коло ќе биде интересно...2 дерби натпревари

Еве пошто сте се собрале многу фанови на Премиер Лигава, да ве упатам на место што би требало да го ѕирнете :))
Првиот веб портал во Македонија за Премиер Лигата :)
www.premierliga.mk

и да си ги побарате на facebook:
www.facebook.com/premierliga.mk

Направив некои измени во првиот тим, и кога отидов confirm дошло време за updating... :D
Бил некој во ваква ситуација ? Ќе ми бидат направени измените, или ќе си останам со тимот од претходното коло ?
Мене пологична ми е вторава опција :(

Ја па глуп Фелаини замена го стаив. :facepalm:
Сеа да се молам некој од првава постава да не изигра.

Направив некои измени во првиот тим, и кога отидов confirm дошло време за updating... :D
Бил некој во ваква ситуација ? Ќе ми бидат направени измените, или ќе си останам со тимот од претходното коло ?
Мене пологична ми е вторава опција :(
Не ми се случило вакво нешто, но доколку измените си ги направил пред 12:30 без, разлика на update, ке ти бидат во игра измените, а тоа можеш, најверојатно уште од сеа да го провериш, се е ажурирано веќе

Не ми се случило вакво нешто, но доколку измените си ги направил пред 12:30 без, разлика на update, ке ти бидат во игра измените, а тоа можеш, најверојатно уште од сеа да го провериш, се е ажурирано веќе

Проверив веќе...и не ми се направени измените
Страницата беше отворена пред 12:30 (поради ова се надевав дека ќе ми ги направи измените), но нешто друго се зачитав, па confirm кликнав пред да го напишам постот погоре (после 12:30) :)

Незнам што си чекал до сеа, јас секогаш тимот го подготвувам во петок вечер, а од понеделиник до петок, пратам што како, бидејќи мала е веројатноста, да се случи некоја повреда во сабота сабајле, така да најдобро би ти било петок да си ја завршиш работата за да не ти се случи повторно ова.
Бај д веј, кои се тие што се прво и второ место во кајгана лигата, јас за чудо некое сум трет

Е ајде де :D
За Рангел и Мертесакер се двоумев дали да ги оставам...
На нивно место ги имав МекКартни и Бејкер, кои не беа многу сигурни дали ќе се стартери
И сабајле ги ставив па ако играат играат, ако не тогаш нека влегуваат овие двајцава :D Но ништо

Иначе колово за clean sheet не верувам дека ќе земам некој поен
Имам доверба во Ван Перси и го оставив капитен, иако играат против Ливерпул...очекувам да ме извади колово (како што ме вадеше минатата сезона) :D

:D
Абе не се многу -2, ама си го форсирам од старт, очекував некое поенче плус да ми донесе денеска, иако против Everton играат.

Мику полека полека ќе мигрира од многу фантази тимови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom