Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Eдно од најсолидните кола за мене, 61 поен, а не ми играа ни Валенсија, ни Кагава и ван Перси одвај 1 поен. Жервињо, Нелсен и одбраната од Челзи(Кол, Иванович, Чех) ме вади.

Сеа го мењавам Жервињо со Пиенар, доста му беше едно коло да се покаже.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Најлошо коло за мене до сега се надевам нема да се повтори :D
39 поени

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
Како што тргна, добро е...50 поена
Ба и Бејл ме извадија

Штета што неможе 2 голмани да се стават :P
Шварцер 8
Јаскелаинен 10
:D

Иначе ме изненадија 3те бонус поена на Ваз Те, не очекував:)

Наредното коло ќе биде интересно...2 дерби натпревари

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Еве пошто сте се собрале многу фанови на Премиер Лигава, да ве упатам на место што би требало да го ѕирнете :))
Првиот веб портал во Македонија за Премиер Лигата :)
www.premierliga.mk

и да си ги побарате на facebook:
www.facebook.com/premierliga.mk

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
Направив некои измени во првиот тим, и кога отидов confirm дошло време за updating... :D
Бил некој во ваква ситуација ? Ќе ми бидат направени измените, или ќе си останам со тимот од претходното коло ?
Мене пологична ми е вторава опција :(

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Ја па глуп Фелаини замена го стаив. :facepalm:
Сеа да се молам некој од првава постава да не изигра.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Направив некои измени во првиот тим, и кога отидов confirm дошло време за updating... :D
Бил некој во ваква ситуација ? Ќе ми бидат направени измените, или ќе си останам со тимот од претходното коло ?
Мене пологична ми е вторава опција :(
Не ми се случило вакво нешто, но доколку измените си ги направил пред 12:30 без, разлика на update, ке ти бидат во игра измените, а тоа можеш, најверојатно уште од сеа да го провериш, се е ажурирано веќе

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
Не ми се случило вакво нешто, но доколку измените си ги направил пред 12:30 без, разлика на update, ке ти бидат во игра измените, а тоа можеш, најверојатно уште од сеа да го провериш, се е ажурирано веќе
Проверив веќе...и не ми се направени измените
Страницата беше отворена пред 12:30 (поради ова се надевав дека ќе ми ги направи измените), но нешто друго се зачитав, па confirm кликнав пред да го напишам постот погоре (после 12:30) :)

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Незнам што си чекал до сеа, јас секогаш тимот го подготвувам во петок вечер, а од понеделиник до петок, пратам што како, бидејќи мала е веројатноста, да се случи некоја повреда во сабота сабајле, така да најдобро би ти било петок да си ја завршиш работата за да не ти се случи повторно ова.
Бај д веј, кои се тие што се прво и второ место во кајгана лигата, јас за чудо некое сум трет

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
Е ајде де :D
За Рангел и Мертесакер се двоумев дали да ги оставам...
На нивно место ги имав МекКартни и Бејкер, кои не беа многу сигурни дали ќе се стартери
И сабајле ги ставив па ако играат играат, ако не тогаш нека влегуваат овие двајцава :D Но ништо

Иначе колово за clean sheet не верувам дека ќе земам некој поен
Имам доверба во Ван Перси и го оставив капитен, иако играат против Ливерпул...очекувам да ме извади колово (како што ме вадеше минатата сезона) :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
:D
Абе не се многу -2, ама си го форсирам од старт, очекував некое поенче плус да ми донесе денеска, иако против Everton играат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Мику полека полека ќе мигрира од многу фантази тимови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop