Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден совет. Добар би бил ваков состав за колово или треба некој од замениве да влезе?

Прегледај го приврзокот 49047
Кагава можно е да одмара на клупа, Фергусон увек гледа да ги одмори после репрезентации тие што патувале по 10 саата со авион. Ама тоа е Фергусон и никад не му знаеш :)

Заборавив да го сменам Торес со Тевез, ај да видиме дали ќе ми се „исплати“ заборавањето :)
Де Геа
Ивановиќ, Јаиелка, Забалета, Мертесакер
Хазард, Даер, Туре
Ван Перси, Тевез, Погребњак
--- надополнето: 15 септември 2012 во 13:47 ---
Што пенис бара Ален, а не Мичу? Нема повеќе од 3 поена да земеш од него, стави го Мичу таму. Нека ти стои Пиенар кој е доста офанзивен играч.
Иначе фала што пишавте, таман имав уште 5 минути да го средам тимот.
tumblr_liuzbqmmPk1qbvc38o1_250.png

Направив еден трансфер Петриќ-Бербатов кој вреди само 6.9:cautious:
За наредното коло мора и на Адам да му најдам место во тимот, ама многу јака средина имам со Казорла, Хазард, Бејл( :facepalm: ), Нолан и Мичу. Ваљда место Бејл ќе го ставам, па ќе земам некој „класа“ напаѓач. Моментално ги имам Флечер, Бербатов и Греем.
До 11.30 е по нивно време, а по наше 1 саат подоцна...
Да си знајш за другпат дека имаш време ;)

Јас за неделава wild card-от си го искористив па да видиме што ќе биде :)

Ајде бе Нолан капитен го стаив колово, дај нека ги збумбари канаринциве.

Добро е што Де Геа пак нема да брани, а мислев да го сменам со Јаскелаинен како и Тевез што спомнав претходно, но не стигнав...
Јаскелаинен :pipi:

И пак САФ знае кога да не го игра ДДГ баш кога Јаскелаинен не прими гол :cuc::pipi:

Кој кур му е на САФ што не го игра Де Геа во прв тим?
Иначе Крауч гол, сеа нека ја свртат Сити.:icon_mrgr:

Си го одмара Де Геа, ги чека тешки натпревари Јунајтед :)

Минатата недела не оцекував иц, добив многу, овее недела оцекувам да бидам солиден, се надевам нема да се деси неочекуваното. инаку добро тргнав, Подолски еве дал гол, штета што Јаскелаинен ми остана у резерви, ама ќе виудиме за понатаму, единствено ми е криво што не направив ниту еден трансфер, немав време неделава и ми остана Кагава во тимот

Богами, како ти легна, уште капитен да си го рокнел и ќе си завршел работа колово само од него
Казорла ми е капитен. Од 4 гола тој ни гол ни асистенција.

Ферги да се удавиш од тоа мастиката!!!
Де Геа две утакмици не брани, па уште на 3-0 РвП му текна да го стави, а златно ќе ми отидеше Подолски капитен.
И да шо е со Евра шо никаде го нема?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom