Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
ја сменив комплет тим, си искористив картата, коа не иде-не иде, мора да се мења..

Една вајлд карта кога сакаш а друга само во зимски преоден рок.
А ја искористуваш вака:transfers-вадиш играчи што не ги сакаш и ставаш играчи што сакаш-make transfers-use wild card

Вака отрпилика е
A колку можеш да направеш трансфери со таа вајлд карта?

Кој да го ставам за капитен ова коло?
Класнич,Стариџ,Силва или Демпси?

Кој да го ставам за капитен ова коло?
Класнич,Стариџ,Силва или Демпси?
Земи го РВП, му требаат 2 гола да го надмине рекордот на Ширер за најмногу голови во една година, сигурно ќе биде мотивиран и + играат дома со КПР.

Земи го РВП, му требаат 2 гола да го надмине рекордот на Ширер за најмногу голови во една година, сигурно ќе биде мотивиран и + играат дома со КПР.
Не добар ми е тимов

Знае некој зошто не се прави автоматска измена, Стариџ не играше воопшто минатово коло и прва измена ми е Тејлор од Свонси кој има 6 поени, знам лани ги мењаше автоматски.

Знае некој зошто не се прави автоматска измена, Стариџ не играше воопшто минатово коло и прва измена ми е Тејлор од Свонси кој има 6 поени, знам лани ги мењаше автоматски.

Чекај да заврши колото прво па потоа ќе ги прави замените. Во ова коло е вметната и одложената Тотенхем - Евертон што ќе се одигра на 11ти Јануари :)

Силва ќе игра прв тим викендов ? Ако не тогаш Џеко го ставам капитен.
Добар избор?

Силва ќе игра прв тим викендов ? Ако не тогаш Џеко го ставам капитен.
Добар избор?
Добар бил :).

2 гола има Демпси и овие од Фулам место него да му дадат пенал да шутира хеттрик да даде на Замора му даваат.

Да го имав Веб во тим сега којзнае колку поени ќе имав.:icon_lol::icon_lol:

Back
На врв Bottom