Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde Mata nesto neka napravi deneska kapiten mi e :)

76 за утре ми е ВДВ очекувам од него барем 10 поени

70 поени :D и утре ВдВ и Бегович ;) али ке ми одземат 20 од трансфери.

Исто, а го мислам цела недела тимот што да направам....

Го оставам за петок, демек да не се десат некои пиздарии, па да бидат за џабе измените...и доаѓа петок, а мене фантази тимот ми е на последно место у паметот. :)

Why always me?
Изгледа само јас можам да си направам такви збркотии. Во последен(ама буквално ПОСЛЕДЕН) момент го сменив Ворм со Гивен и наместо 8те поени што ќе си ги земев од Ворм, јас земав цели 2 од Гивен. И не е само сега, цела сезона ми се дешаваат вакви глупости. (n)

Ама пи*ка им матер на овие еј, ме нанервираа, сезонава ја усраа со апдејтите. Значи убаво, моеше до лани да направиш измена на саат време пред почетокот на првиот натпревар, денес влагам у 11 ми вика гејм ис апдејтинг, трансферите важат за наредно коло...

И денеска 5 играчи од првиот состав + 2 од измените не ми играа... пола повредени што мислев да ги заменам...

FUUUU !!!!!

Кој го има Класниќ ќе се офајди и тоа бааѓи.. не дај боже и капитен да му е..:D
Е*ате лабилната екипа..

Кој го има Класниќ ќе се офајди и тоа бааѓи.. не дај боже и капитен да му е..:D
Е*ате лабилната екипа..
Пред да почне колото се двоумев кој да го ставам како капитен:Мата,Џеко,Класнич или Агбонлахор.
Се решив навивачки (пошто мислев дека Челзи ќе ги згази Блекбурн) да го ставам Мата.

Ова коло:

Мата-3 поени
Џеко-9 поени
Агбонлахор-12 поени
Класнич-16 поени
:@

Пред да почне колото се двоумев кој да го ставам како капитен:Мата,Џеко,Класнич или Агбонлахор.
Се решив навивачки (пошто мислев дека Челзи ќе ги згази Блекбурн) да го ставам Мата.

Ова коло:

Мата-3 поени
Џеко-9 поени
Агбонлахор-12 поени
Класнич-16 поени
:mad:

Не се жали бе, 70 и кусур имаш, ја едвај пола од тоа :)

Back
На врв Bottom