Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дај код да видам за што станува збор

Каков код. Те известив оти ја отворија и направивме тимови. Веќе играме второ коло е во тек.

Screenshot_2025-08-24-14-31-36-131_com.android.chrome-edit.jpg

Лига не направивме оти сме 2-ца само од Кајгана и оверал табелата пак се гледаме кој на која позиција е.

Каков си ти играч Сантијаго Гименез што стартуваш секој меч а имаш 0 голови и 0 асистенции?
Па уште и капитен те ставав...

*со 10 играчи ви играм, да знаете

Без голман и без одбрана на АФКОН :(
Направив иницијален тим кога ја пуштија со намра да сменам пред почеток. Нормално заборавив во неделата.

После 18то коло го продадов Димарко.

19 - 1 гол + клин шит
20 - 1 гол
21 - Клин шит
22 - 1 гол и 2 асистенции
23 - 1 асистенција + клин шит
24 - 3 асистенции + клин шит
25 - 1 асистенција
26 - 1 асистенција + клин шит
27 - 1 гол (за сега)

Во овој период Димарко и 45% од менаџирите собраа 100 поени :(

После 18то коло го продадов Димарко.

19 - 1 гол + клин шит
20 - 1 гол
21 - Клин шит
22 - 1 гол и 2 асистенции
23 - 1 асистенција + клин шит
24 - 3 асистенции + клин шит
25 - 1 асистенција
26 - 1 асистенција + клин шит
27 - 1 гол (за сега)

Во овој период Димарко и 45% од менаџирите собраа 100 поени :(
Mногу аматерска и почетничка грешка. Мене прв избор ми беше уште на почетниот драфт кога ја споредив кокнуренцијата со него.
Особено кога Тео отиде за Арабија.

Mногу аматерска и почетничка грешка. Мене прв избор ми беше уште на почетниот драфт кога ја споредив кокнуренцијата со него.
Особено кога Тео отиде за Арабија.

Да ми е прва...
Некогаш и инает сум (како со Арсенал). Парите што ќе останат од скапи дефанзивци, ќе помогнат за креирање балансиран тим.
*а никогаш парите не ги барам во поефтини офанзивци :D

Да ми е прва...
Некогаш и инает сум (како со Арсенал). Парите што ќе останат од скапи дефанзивци, ќе помогнат за креирање балансиран тим.
*а никогаш парите не ги барам во поефтини офанзивци :D
Итаљансково реално нема квалитетни играчи што ќе бидат конзистентни во формата барем 80% од времето а да се повеќе од 11 души. Реално склапаш една 11ка и резервите се некои ради реда. 80% од времето овие ќе ти носат поени.
Затоа и не сакав да играме вака , туку драфт како у англиско , еден фудбалер за еден играч. Ем ќе нема препишување, ем нема сите да имаме слични играчи и формации во 80% посто од времето , ем ќе драфтавме дупки затоа што квалитетните играчи ќе ги поделевме меѓу нас.
И ќе беше многу интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom