џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.473
- Поени од реакции
- 25.442
За Серија А таман од почеток да фатиме, само линк ако може кај ќе играме брат![]()
World Fantasy Soccer
На ова мисли, само што склопив набрзински тим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Серија А таман од почеток да фатиме, само линк ако може кај ќе играме брат![]()
Кое фантази го играте за Серија А? Можеш да ми пратиш линк?
Ајде може. Кажи ми само како е процедурата за зачленување и до кога е ? Денес тешко дека ќе можам. Утре сигурно ќе можам.
Ајде може. Кажи ми само како е процедурата за зачленување и до кога е ? Денес тешко дека ќе можам. Утре сигурно ќе можам.
Бидна.Денеска започнува сезоната со првиот натпревар од 18:30ч., значи до 18:00ч. најдоцна треба да го креираш тимот. Имаш линк од играта од вчера од Дани објавен.
Класична фантази игра.
Се надевам дека ќе можеме откако ќе почне колото.Бидна.
Автоматски споено мислење:
Абе не можеме да си ги разгледаме тимовите на нашите соиграчи ?
Може.Се надевам дека ќе можеме откако ќе почне колото.
Добро е што имаме по два трансфери секое коло.
Лошо е што тешко се снаоѓам на апликацијата, на веб е далеку подобро.
Бидна.
Автоматски споено мислење:
Абе не можеме да си ги разгледаме тимовите на нашите соиграчи ?
Се надевам дека ќе можеме откако ќе почне колото.
Добро е што имаме по два трансфери секое коло.
Лошо е што тешко се снаоѓам на апликацијата, на веб е далеку подобро.
Никој нејќе Ла Лига да игра![]()
Ja да ти кажам искрено шпанско освен финалето на купот лани Барса - Реал, немам гледано со години. Овен најдобрите од Реал, Барса и Атлетико ниеден друг играч не знам.Никој нејќе Ла Лига да игра![]()
Па по нешто. Реално играчите за на клупа што ги селектирав беа најефтините затоа што направив јак прв тим. Исто така благе везе немам од некои ефтини а потенцијално добри играчи.Ќе може откако ќе почне колото. Ќе препишуваш?![]()
Овен најдобрите од Реал, Барса и Атлетико ниеден друг играч не знам.
Јеботе мислиш знам Џенова, Удинезе, Комо, Торино, Каљари што играчи имаат ?
Данко џабе ме бркаш. Ули ме покани зашто ви фалат луѓе. Башка Серија А многу поише ја знам од Премиера.
Дај код да видам за што станува зборИграме јас и Дани