Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
2 tehnicki greski u produzenie, probivanjevo na kraj ... mesto da dava na krilo so igrac poveke, probivanje praat, koj kur na dve rakometarki ides, a krilno cista zicer shansa ke imaa, abe u pm ... i STO BESE OVA NA KRAJOV , ima li pilot u avionot, gi cekaa, so pravea, a prethodno na start od vtoro gi brkaat i primija lagano lesen gol ... o_Oo_Oo_O:eek::eek::eek::eek:
pa i stativata be na 25 - 25 u regularen del, radicevic 2 stativi imase mislam u klucni momenti, ali ovaa za vodstvo bese :place::place::place::place::place:
ima za sto da se zhali, za sudii izlisno e da se komentira, balansirano sudenje u ovoj sport nikogas nema da ima, toa e realnosta, osven ako ne se smenat nekoi pravila, ko u posledna minuta ograniceni napadi da ima na primer, ja na arena gledav i bas i komentatorot istoto go kaza, pointeresno ke e taka, po fer.

i neka prai trenerski eksperimenti rusinot, i ferari neka ostava da bide upravuvano od retardirani soobrakajci, steta, titula vardar evropski prvak ke osvoi ako samsot ostane ama zalno e kakvi shansi iskockaa samo radi mizerijata od trenerski kadar u ekipata, neznam kao ne mu doe pamet do sea, isto pocna i maskiot tim pa se opravi ama so zenive si igra kurtasak na toj plan.
Oni vaka za malce ke bea prvaci, a ne pa so nekoe ebano treneriste koe sekako vardar moze da si go dozvoli.

И нека им каже некој на овие од МРТВ, нормално е што Романците навиваат за Вардар, бидејќи Романците со Унгарците се сакат исто колку што ние се сакаме со Грците.

Мислам дека во цел натпревар судиите не кренаа ниту еднаш рака за пасивен напад на Ѓер. Во второто полувреме кога го изедначија критериумот веднаш се виде дека Вардар во најмала рака е равноправен противник. Јас мислам дека Вардар РЕАЛНО е подобра екипа од Ѓер во моментов, ама домашниот терен и судиите ја прават разликата. Догодина со Цвијич, има да ги изеде и Аморим и Томори.

Последно уредено:
Немам никаква замерка за девојките, освен тоа дека не упатија шут на крајот од регуларниот дел, кога имаа 30тина секунди да го затворат мечот. Оставија срце на терен, крв проплукаа за сево ова денес и пак на крај останаа со празни раце ради копилињата лоповски од ЕХФ. Добро ова не е ни срамота, пошо тоа е добар збор, преблаг, ова е РЕЗИЛ, ДНО, ЈАД, БЕДА... Па ако толку треба Ѓер да освои титула нека им ја дадат службено а не вака да се серат на трудот на одредена група на девојки, небитно дали е тоа Вардар дали некој друг тим.

Како е можно делегатот да го земе картончето за тајм аут од раката на тренерот и да свирне тајм аут??? :pos::pos::pos: Како бе дечки? Што е ова? Селска лига? Па ни во селските лиги го нема ова, СРАМОТА.
Последниот напад? Да бевме ние во напад во 15 секунда од нападот ќе ни ја земеа топката и ќе им оставеа на нив пола минута. На почетокот од продолжението чист пенал врз Јованка и две минути за ракометарката на Ѓер. Последниот напад од регуларниот дел го имавме ние и нормално со НОГА беше изблокирана Лекиќ али who cares, битно е да не загуби домаќинот.

Секоја чест девојки, вашето си го одбработиве, штета што има виша сила, да им се насерам у уста на сите платенички копилиња од ЕХФ.

I ja pa budala lezbejkive kje gi gleam kako se drapaat, najpogan sport idi tamu tenis gleaj sport na nivou

Последно уредено:
Хахаааааа,овие бетер се од судиите од наша лига,20 и кусур секунди под пасивен напад и си тераа до крај.
Срамота е ова.
Во ракомет како шо има можност да те запустат судиите никаде.
Тоа е,шансата беше во тој последен напад требаше тогаш да се закуца,пренепотребно се играше на средина.
Башка шо им скинаа едно добри 20ина секунди и на крај на прво и на крај на второ при тие последни напади.
Не смее да се остави времето да оди на семафор,ЛШ ФИНАЛЕ Е,не е некојси меч во некоја лига,очај.
За делегат(ката) шта речи?
Ова ти е класична ПОВРЕДА НА МАТЕРИЈАЛНО ПРАВО(правнички кажано)флагрантен пример.
Врска немаше од пробивање нападот на Лакрабер,резили невидени.
Јебига,не за џабе рекле старите,кадија те тужи,кадија те суди.
Затоа овие Ф4 турнири не се мерило за моментален квалитет,на времето со реванш беше најдобро,сеа се е напраено за пари,тешка пара фрлаат Келн и Бидимпешта,и за возврат добиваат благодети и гратиси.
Тоа е,штета.
Како и да е,браво за девојке,одлична сезона.:bravobe:

Уште не ми е јасно како на оваа збирутина провинциска Ѓер не им е срам да се радуваат на ваква (веројатно и сите титули им се вакви) титула. На погреб на се најмило да се радувате пичка ви материна, ви ебам тоа земјоделското градче. Да ви ебам и судии и ЕХФ и се најмило по список!!!
Абе ти пријател на колку титули си се израдувал Јувенташки вакви, па сеа за една на гер се скпа колнење.

Иначе утакмицава РЕЗИЛ.Можеа да победат да,ама покрај вакво судење срамота е д бараш вина во ракометарките.на 10 секунди до крај на регуларен дел прават фаул и ВРЕМЕТО ИСТЕЧЕ.тајмаутот што го зеде од раце, во тие 10 секунди аде што ќе имавме играч повеќе(наместо голманот)ќе беше и тоа како значаен.
Во продолженијава што беше тоа пробивањето,убеден сум дека да беше обратно ќе беше пенал за нив.На крајов па резил, уште ова гонемав видено 45 секунди напад им остави абе да умрат сите и судии и делегати се да им ебам.
Најкорумпирана федерација во свет.

imago03632516h.jpg

Eве ја дрољата, порано беше судивка и чинам декларирана лезбејка е. :pusigo:

rb41a-hochzeit--1209911905209-.jpg

Еве и од свадбата слика. Персона нон грата би ја прогласил одма, нова Гунар Прокоп. Со кур да и се фрли некој ако делегира у Скопје.

rb41a-hochzeit--1209911905209-.jpg

Еве и од свадбата слика. Персона нон грата би ја прогласил одма, нова Гунар Прокоп. Со кур да и се фрли некој ако делегира у Скопје.
:pos::pos::pos: Потроши време да ја бараш оваа? Види ја каква е маму и ебам свинска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom