L
Löwe
Гостин
Кога можеше Самс на Барса Х да и извади од клупата кај мажите, па зар за жениве е проблем?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е проблем од тој аспект. И мене да ме стават за тренер ќе го победам Лајпциг. Проблемот е што цела ракометна јавност ни се смее, циркузи невидени...Кога можеше Самс на Барса Х да и извади од клупата кај мажите, па зар за жениве е проблем?
Грешка си.Кога можеше Самс на Барса Х да и извади од клупата кај мажите, па зар за жениве е проблем?
Тоа е тоа, несериозно делува клубов, затоа само екс играчи на Металург и од регионов ќе бидат примарна цел.Не е проблем од тој аспект. И мене да ме стават за тренер ќе го победам Лајпциг. Проблемот е што цела ракометна јавност ни се смее, циркузи невидени...
Абе мајсторе ..... Па не е пазар оваКога можеше Самс на Барса Х да и извади од клупата кај мажите, па зар за жениве е проблем?
Леле бегајте луѓе,светиња не ми го дирајте светото само нее,се само светото ми име на мојот тим не го дирајте,не си играјте !
Што се трескате од земја бе,што глумите напалени напатени,ултршишта тинејџерки во пмс и твитер сероњи за се.....леле се стресе гората,што направил сопственикот на клубот се пишал како привремен тренер,патем во негов клуб,за кој што фрла милиони 4 години..
Бар да доаѓа од луѓе што редовно идат да го гледаат тимов во лш. каков и да бил.....![]()
ау ме заеба сеа.....извини од сеа само за вардар ќе навивамПа ти како навивач кој повремено навива за РК Металург и ФК Пелистер кај можеш да разбереш... Овие што си навиваат за Вардар се напалени и се трескаат од земја, а ти си кулираш, си навиваш за 100 клуба и нормално дека за се ти е сеедно, паметен човек нема што...
Во ред е дека е несериозно ама не е и толку трагично. На играч ако му понудиш убава сума го заболе искрено што се случиле вакви работи. Истото се случи и со Рк па моментално Рк е со најјак состав во негова историја. Ете има и шпанци па така да не се само од балканов играчи. Скандинавци и Германци и без тоа тешко дека би дошле во Македонија. Не се тој менталитет. Ќе се тргне Самс кога ќе се најде асален тренер така да не е толку трагично. Битно се тргна Индира која иако беше феноменален играч како тренер е 0. Ќе се среди и ЖРК.Тоа е тоа, несериозно делува клубов, затоа само екс играчи на Металург и од регионов ќе бидат примарна цел.
Се повредила на тренингот вчера.Кај е Лакрабер?
Ставаше прееска на Инстаграм слики од бусот со тимот ама изгледа од технички причини е изоставена.Кај е Лакрабер?
Сигурно ова? Пошо чим била со составот до прееска значи не е нишо сериозно.Се повредила на тренингот вчера.