Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Калински бе, Ова е Гро Хамерсенг Един, нејзината.....(10 секунди пауза) клупска другарка и брачна партнерка Ања Един отсуствува :pos: :pos: прекомплексно е за стариве да го сфатат ова, не знаеше да објасни :pos:

Јас не знам Ларвик на што се надеваа во овој дуел, ама Вардар, освен на десен бек каде што Барби беше на дрога денес, е подобар на секоја можна позиција. Шанса теоретска немаа да поминат.
Пола норвешка репрезентација е таму, имаат ароганција невидена...

Пола норвешка репрезентација е таму, имаат ароганција невидена...

Знам, ама без Локе норвешката репрезантација е 50% послаба. Јас вчера со исклучок на Нора Морк, не видов никаков екстра играч во Ларвик. Се некои блонди просеци. Згора на се, и не беа убави. :D

Вардар е збир на репрезентативки од повеќе држави. Згора на тоа многу поуиграни се од некоја репрезентација која се собира 5-6 пати годишно. Со сегашнава самодоверба комотно ги газиме не Ларвик и Норвешка него и скандинавска некоја репрезентација ако извадат...

Ролетар Дуду :cuc:
12931118_1428808473811319_6875724289918932267_n.jpg

МТВ коментатори :facepalm: вршат тортура над гледачите, што ти значи државна работа (појма немаш плата земаш).

Арно рече некој претходно, нашата група ептен јака беше, јас мислев Ростов се нешто, ама рамо до армо се со Букурешт кој едвај 9 бода извлече у наша група... Да ни го дадат у полуфинале некој од Букурешт/Ростов, 100% влагаме у финале... Иначе, се гледа дека оној црниот тренерон маме им ебава, од кога дојде он на клупа сите утакмици победа им се :D

Арно рече некој претходно, нашата група ептен јака беше, јас мислев Ростов се нешто, ама рамо до армо се со Букурешт кој едвај 9 бода извлече у наша група... Да ни го дадат у полуфинале некој од Букурешт/Ростов, 100% влагаме у финале... Иначе, се гледа дека оној црниот тренерон маме им ебава, од кога дојде он на клупа сите утакмици победа им се :D
Барбиката највеќе страв од Дејвис :icon_lol:

сликава пандан на онаа Иниеста кога го градат 6 души :lolzz:

xxxxx.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom