Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Не ви ја сфаќам шалава :D Кога бев со тој еден другат од средно 5 бокалчиња двајцата ги здрвивме, ваљда не сум до токлу да не знам да осетам лоша ракија :D
Со дрога ни ја мешаа вечерта ништо не ни беше, наредниоот ден ко благо потресени цела маса.

Со дрога ни ја мешаа вечерта ништо не ни беше, наредниоот ден ко благо потресени цела маса.
тапа беше тогаш , болни легнаа овие :D ама ете тераса имало, ние јануари бевме, која црна тераса :D

Па добро и вие со жена (пеџа) сте нашле да пиете ракија :свиркам:
:icon_mrgr:

Не сте пиеле вие од мојата паланечка ракија, ќе бидете благо ретардирани следниот ден, не потресени. :D

Сега фали уште некој со контрапрепеченица и да договориме камп собиранка :D

Се пијаничишта, поголеми шанси има во кафана да ве сретне човек, него ли на стадион / во сала :pijani:

BTW топ си е ракијата :icon_mrgr:

@Дим4е ако си за камп, барај го @RedBlack он со колегите кампува, го чуваат собранието, имале обезбедно големи количини на алкохол. :LOL:

Се пијаничишта, поголеми шанси има во кафана да ве сретне човек, него ли на стадион / во сала :pijani:

@Дим4е ако си за камп, барај го @RedBlack он со колегите кампува, го чуваат собранието, имале обезбедно големи количини на алкохол. :LOL:
Страв ми е почна да врти муабети дека во античко време се плескале мажи со мажи :pos:

Страв ми е почна да врти муабети дека во античко време се плескале мажи со мажи :pos:

Ќути бре луд :pos::pos::pos::pos::pos: не е за на форум тој муабет, цела трибина ни се смееше :icon_lol:

Мал онтопик :icon_lol: еве ја Роби во Струга, се враќа во фул форма, не мирува, ја чека свадба и враќање на ракометот :)

11196220_10153452475851178_3936446305457237907_n.jpg

Бриши ја сликата, очекувам модераторот да напише километарски пост во кој ќе и ги хејта апостолкиве :icon_lol: па уште и комбинацијава на тренеркиве :цицки:

Ај да не му одам :oftopik: некоја кафана во близина на ова место? :masa:

Последно уредено:

Dojdi na sah ako sakas :)

Dojdi na sah ako sakas :)
Море јас мислев се зезаш, фори некои кажуваш, ама кога видов на трибина како ладно си почна со муабети како се плескале во античко, како робовите ги силувале, што им правеле на црнците, како дома си сликал пениси, демек претставувале уметност што ти знам...:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom