Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е веке засилување за ЖРК Вардар и тоа квалитетно доста сепак мора уште малку да го одврзат кесето и да кажам искрено на неколку ракометарки им го иам меракот оваа Дамњановиќ ми е во топ 3 искрено би ја истресил како топломер :love:

desen bek i toa kako fali lazovic nisto ne prikaza minatata sezona, a vo polufinaleto so buducnost topkite i pagaa od race, nesto sto samo taa i cernoivanenko si go dozvoluvaat...ako me prasuvate mene ednata bi odela out i ja zimam natalie hagman, prva opcija a jovanka rezerva...na desen bek ja zimam lacrabere ili gros ,dokolku mork i bulatovic ne se vo moznost, a lazovic da e treta opcija posle edna od ovie sto gi pisav i klikovac....pivotot kako najdeficitarna pozicija popolneta so althaus i covic treba da se nadogradi so poiskusen pivot ako ne e mozno loke ili svinjic neka bide nina canto za klasa podolu od ovie dve, no so dosta iskustvo

Кој гледаше сабајле интервју со Индира си знае дека за другата година ќе бидат само овие две засилувања највеќе ради откажувањата на Беѓоња иЈуле така да со господ напред

11007745_1161225967236987_7173713227807870203_n.jpg

Како се викаше местово?

Мислам дека е Баба Цана на Водно

Мислам дека е Баба Цана на Водно
Некако високо е ова многу за Баба Цана, тоа е одма над клиники :D Ова е сигурно некој нов локал онаму кај комплексон згради на Самсоненко, на Салвадор Аљенде или како и да се вика по ново улицата :coffee:

Некако високо е ова многу за Баба Цана, тоа е одма над клиники :D Ова е сигурно некој нов локал онаму кај комплексон згради на Самсоненко, на Салвадор Аљенде или како и да се вика по ново улицата :coffee:
11108675_10152701672856557_2851825904143142665_n.jpg

Tи на мене за кафани :neetaka:

Знаеш дека убаво му стои долга коса на Боки-13 :)
Рандом е сликата од кафаната што се тагнувале на ФБ :D Немој со вакви муабети зошто веќе никогаш нема да седнам таму во кафана :D

Рандом е сликата од кафаната што се тагнувале на ФБ :D Немој со вакви муабети зошто веќе никогаш нема да седнам таму во кафана :D
Не заради Боки туку заради ракијата, @leandra & @Peja989 болни легнаа дента откако бевме таму :icon_lol:

Тоа не е ракија тоа е отров.

Цана е кафаната, хит стана со доброво време. Место не може да се најде у фторник у 5 попладне...

11066530_529407993866658_2015718781700978943_n.jpg

Фрос, од горе се сликани, кај чадоров. Иначе, не е толку високо ама терасата прави така да делува..

Не заради Боки туку заради ракијата, @leandra & @Peja989 болни легнаа дента откако бевме таму :icon_lol:
Не ви ја сфаќам шалава :D Кога бев со тој еден другат од средно 5 бокалчиња двајцата ги здрвивме, ваљда не сум до токлу да не знам да осетам лоша ракија :D

Не ви ја сфаќам шалава :D Кога бев со тој еден другат од средно 5 бокалчиња двајцата ги здрвивме, ваљда не сум до токлу да не знам да осетам лоша ракија :D
тапа беше тогаш , болни легнаа овие :D ама ете тераса имало, ние јануари бевме, која црна тераса :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom