Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа Ана Сен изгледа како нејзините на ражен да сме и ги вртеле пред два дена.

Што ти значи да имаш скандинавец у екипа

Kazete rezultat be Davis da ve ebe

20:22 у психа сме им влезени незнаат кај им гз кај им е глава. Лејно на гол е ко магионичар, Ања у напад како у најбољи дана. Се иде беспрекорно. Уште 9 минути до крај[DOUBLEPOST=1428767729][/DOUBLEPOST]Лекиќ гол со сила 20:23
Пенезиќ и дембо со насмевки, Кастратовиќ видно расположена Вардар ги гази Ѓер на нивни терен. И ова го доживеав[DOUBLEPOST=1428767902][/DOUBLEPOST]5 мин до крај Ѓер без 1 играч ние во напад резултат 23:24[DOUBLEPOST=1428767936][/DOUBLEPOST]Портјанко гол, на Ѓер голманот се соблече гола и истрча во трибини

Последно уредено:
Споменик за Пенезиќ![DOUBLEPOST=1428767118][/DOUBLEPOST]Шо е ова бе ова хумано ли е, судии ало бе?
Пресинг на 11 мин од второ.
Ајде Лекиќ разбуди се! Ањо твоите минути дојдоа!
Рикам!!! Але але але але але але лелел какви голмани имаме!!![DOUBLEPOST=1428766341][/DOUBLEPOST]Мамара у сала! Тишина! ШШШШШшшшшшшшшшшшшшшшш
Тоа бе Наци тоа![DOUBLEPOST=1428766228][/DOUBLEPOST]Аууууффф
Се разбира грубоста нивна ја санкционираат со нашите девојки. Пробивање не видоа, не санкционираат и за најмал прекршок. Мора да се пазиме.

Барбара и дембо треба да испаднат.
Само голманите да ни се држат и Пенезиќ. Мислам дека второ со 4 ќе играме. Дембо е пренервозна треба да се смири, Ања е тотално одсечена, Барбара ја уништи неискусност, Лекиќ се обидува нешто да изглуми, Радичевиќ 3 топки фрли во неповрат, Клики импресионирана како и секогаш. Само да издржиме уште 30 мин.
Има се вика Цвијиќ игра за Будучност.

Ајде девојки!
7 постови на една страна :bravobe::bravobe::bravobe:

Драма на терен Џени, судијата се степа со тренерот на Ѓер, Клики им го шлака голмано

Ne ja serete Leandra mi strima vo zivo, rabota mi iskoci, ke ve baniram nervozba sum do daska.

Lekik, Anja, Penka, Lejno, Susla, spomenici za vas

Ѓер го пуштија нивниот 8ми голман има 13 години[DOUBLEPOST=1428768186][/DOUBLEPOST]26:26 минута ипол до крај. Џени вади знамето у Солун и веј го![DOUBLEPOST=1428768228][/DOUBLEPOST]
7 постови на една страна :bravobe::bravobe::bravobe:
Немој бате ќе ме усрамиш.

Ѓер го пуштија нивниот 8ми голман има 13 години[DOUBLEPOST=1428768186][/DOUBLEPOST]26:26 минута ипол до крај. Џени вади знамето у Солун и веј го![DOUBLEPOST=1428768228][/DOUBLEPOST]
Немој бате ќе ме усрамиш.
kur da gi utepa hehehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom