Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
кога патуваат или кога играат?Кога се у Ѓер?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога патуваат или кога играат?Кога се у Ѓер?
Мислиш на патарина да ги чекам?кога патуваат или кога играат?![]()
Сите овие што одат, одат ракометарките, не поради ЖРК како клуб, бетер се и од фалангата а до вчера ја критикуваа публиката на Металург. На почеток и мене ми беа драги ракометарките, сега чекам што побрзо да се распаднатДруже во право си и јас го имам истото мислење, само сега конкретно мислев на навивачите што би навивале за било кој клуб...Превештачки е да навиваш за некој клубсамо затоа што е јак или за него играат репрезентативци...Ако навиваш за ФК, РК а во меѓувреме ЖРК или КК станал јак и има повеќе фанови, не е некој грев, полошо е да идеш на ФК Вардар, а во исто време да навиваш за МЗТ или Работнички...
Јас лично на пример не се потресувам за жениве, еве и да испаднат сега, воопшто нема да ми падне тешко, едноставно не сум приврзан, не сум ги прател порано, немам ни 5 утакмици гледано што не се од ЛШ, а и во ЛШ не сум ни бил сезонава...Сепак ако редат успеси, мило ќе ми биде, сепак играат за Вардар, од нашето спортско друштво, Вардар е број 1 во државава и нормално мило ми е за тоа, многу подобро него ли Металург...За мене Фк Вардар е најголема љубов, на стадион израснав и фудбалот си е фудбал, РК си ги сакам и ценам заради изминативе неколку сезони, за мерачките титули, убава историја испишаа, тимот е како едно семејство играат со срце за Вардар и затоа ги имаат моите симпатии....За ЖРК се согласувам дека не се ништо поарни од Металург, ама ги ценам затоа што сепак го носат името Вардар и црвено-црните бои
![]()
Sabota pred maskiteМислиш на патарина да ги чекам?
Кога играат.
greska si 16:30 pocnuva utakmicata, a toa 16:15 vajda na Alfa togas ke ima 15 min otvoreno studio pred utakmicaНатпреварот е сабота во 16:15