Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
I demek ja otpustile pino poraadi privatni pricini so sega lani gradi tim ova godina rasturaj go timot ako prodolzat vaka nisto od f4 ova godina

Veronica Kristiansen(24) игра во Glasseverket IF и за Норвешката репрезентација како лев бек и центар сега пред месец нема ни толку ја глеав кога беше Golden League, беше еден од предводниците во победата на Норвешка против актуелниот светски првак Бразил и против Франција. Брза е многу и влегува.

За одлуката на раководството во врска со Пино нема да коментирам.

Е не знам као се вика, т.е не ми текнува, еве на Клипот ако му текне нека каже. :D
Опасна беше, една корпулентна, спора, у фацата иста као Џорџо, не покажува емоции, тепа, игра строго у одбрана!!!! :pos:

Олга Бујанова. :cool:

Аман бе Џони еве ти ја ;)

http://zrk.rkmetalurg.mk/igraci/dabevska-sanja/

Солидна е оваа за во одбрана ама мислам дека во напад не игра или многу ретко.Исто како Лазовиќ од Будуќност :pipi:
Со питбул ќе ја тренираме оваа има да гази :D

Зарем затрудне Горбиц? :eek:

Да, прееска имало на сајтот нивни :D

Anita waiting for baby
2014-10-30

After the last two seasons, won great victories in the Champions League Gyori Audi ETO KC faces world-class handball maternal pleasures. The ability to track unequaled accomplishments ZIP thought it was time to start a family, and clubs, as well as the captain of the handball team federal consultation focuses on motherhood in the coming period.

"Twenty years of basketball has played a major role in my life and now I feel it's time to take on other roles. I am very happy because the baby is healthy and I feel good because I was really looking forward to the good news. My decision at the beginning of the summer with my club, and captain Andrew Nemeth also I checked with federal, who have accepted my decision, so we prepared for the current season in this light. Matches are not already entered, but I will continue my workouts load approved by my doctor. "Said the happy mother.

текстов малце нелогичен али гугл транслејт помогна, Унгарцине мислат цел свет знае да преведе горе доле, ни англиски ни ништо на сајтот

Уште една олеснителна околност за Вардар, само самите сега да си ги средат сопствените редови. Будуќност веројатно е фаворит број еден сега.

Доказ за неспособноста на луѓето кои го водат тимот, ама Анита тешко дека некој може да ја замени. А ако се додаде на тоа дека сезонава ја немаат и Лунде.

Многу јака олеснителност, Пино ќе ја мења Анита.
Ауф пазете се Пино у топиште форма и после операција ќе ја мења Горбиц.
Пино и Горбиц тоа е веќе споредба за смеење :D

Само Пино летна? Ами Јованка?

Знам дека читате, ајде и Јованка аут нека иде у Ѓер нека ги засили.

Браво управа, така ами како нема лабаво. Избркај две три и другите у строј ќе се стават сами.

Ауф пазете се Пино у топиште форма и после операција ќе ја мења Горбиц.
Пино и Горбиц тоа е веќе споредба за смеење :D

Само Пино летна? Ами Јованка?

Знам дека читате, ајде и Јованка аут нека иде у Ѓер нека ги засили.

Браво управа, така ами како нема лабаво. Избркај две три и другите у строј ќе се стават сами.
хехехе Ѓер не се од вчера да ја приберат Јованка во оваа форма, поточно со оваа форма Јованка ни во Косово клубовине не може да се избори за прв состав. Тоа е исто како да им го понудиш Торес на Реал Мадрид :icon_lol: не е само Пино, имаат тие добри бекови како Ковачиќ, Милер, Агиљар... најголем хендикеп им е голманската позиција.

ако успеат Ѓер да освојат пак, без Горбиц и Лунде и терористкине во full beast мод едно 5 години треба трофејот без Ф4 да им се дава, нека играат за второ, трето место.

хехехе Ѓер не се од вчера да ја приберат Јованка во оваа форма, поточно со оваа форма Јованка ни во Косово клубовине не може да се избори за прв состав. Тоа е исто како да им го понудиш Торес на Реал Мадрид :icon_lol: не е само Пино, имаат тие добри бекови како Ковачиќ, Милер, Агиљар... најголем хендикеп им е голманската позиција.

ако успеат Ѓер да освојат пак, без Горбиц и Лунде и терористкине во full beast мод едно 5 години треба трофејот без Ф4 да им се дава, нека играат за второ, трето место.
Имаат Ѓер уигран и јак состав, тука нема збор. Ако и годинава освојат нема потреба од лига на шампиони за жени. Нашите нека се шминкаат до година. И онака ќе имаат слободно време.

Али се мислам ѓулињата ќе праат беља годинава. Нашиве ги откажав на прва, би сакала ужасно да ме цитира некој во Мај и да рече леандра цркни ние сме прваци :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom