Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој кај е ова сликано?
vardar_klub_2.jpg

Marija Steriova
Ima nekoj cd windows za instalacija ? I nekoj sto se razbira da mi instalira?! :) Fala odnapred:)

На Фејсбук бара некој Виндоус да и инсталирал. :ROFLMAO:

10173605_642580459160692_6638198695248175135_n.jpg

Еве една слика од репрезентација, мене многу мерак ми прави оваа Петровиќ си признавам, многу убава девојка. :love:

10372306_641815609237177_7689216970212905073_n.jpg

Јока остана со кучево, може и нејзино е. :D Многу позитивна личност е и дрска девојка, голем плус бар кај мене.

Леле Портјанко жити хаљината :D , а Лекиќ и Пино имаат убав вкус за облекување.

Ај Лејно, Хмирова, Јока, Ина, Пино( само Мичо да не е дома :icon_mrgr:) па и Дембеле да побараа да и се инсталира цела екипа од тука ќе се потепавме кој да отиде, ама Штериова:notworthy: ќе му ја оставиме на оној типот што седи позади клупа секој натпревар и бара дресови од секој играч на РК/ЖРК

Ај Лејно, Хмирова, Јока, Ина, Пино( само Мичо да не е дома :icon_mrgr:) па и Дембеле да побараа да и се инсталира цела екипа од тука ќе се потепавме кој да отиде, ама Штериова:notworthy: ќе му ја оставиме на оној типот што седи позади клупа секој натпревар и бара дресови од секој играч на РК/ЖРК

Абе кучево да го донесат на утакмица мислам дека и со кучето ќе се слика типот :pos:
Толку опседната личност е мислите му се 24/7 за Вардар :P

lolwat, Леки да побара нуклеарна централа ќе инсталирам не па Њиндоус :LOL:

Јас би им инсталирал на сите.. освен на Леки зашто не не ферма она нас, да види сега како е :pos: се надевам дека и Тата ќе пише некој ден за инсталација:pos:па и кај неа да инсталираме, се разбира само со дозвола на @Vardarec 47 ,а успат и фарбата ќе и ја дадам што и ја земал @Vardarec 47 :pos::pos:

Јас би им инсталирал на сите.. освен на Леки зашто не не ферма она нас, да види сега како е :pos: се надевам дека и Тата ќе пише некој ден за инсталација:pos:па и кај неа да инсталираме, се разбира само со дозвола на @Vardarec 47 ,а успат и фарбата ќе и ја дадам што и ја земал @Vardarec 47 :pos::pos:

Ќе ве молам Тата ја прво да ја проверам што Виндоус има па после ќе ве пуштам а за фарбата мора лично и персонално да и ја предадам. И ја чувам еве ја farba.jpg :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom