Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете Цвија да дојде во ЖРК Вардар хахахахаха

Замислете Цвија да дојде во ЖРК Вардар хахахахаха
поголеми шанси има кај муживе да напраи трансфер :icon_lol:
Цвијич у зуби ке ги стаи Хансен и Карабатич ко од шала :D

Колкави се шансите ти да си Штериова регистрирана на форумов? :icon_lol:

*се заебавам :)
Се пакувам за во Унгарија сега :LOL:.
*Се заебавам. Кажи некоја друга да бидам, не сакам Штериова.

Дечки темава е за Вардар СЦБТ, а не за кој сум јас.
Од самите коментари што ќе следуваат ќе сфатите дека неам никаква врска со никоја ракометарка.

Дечки темава е за Вардар СЦБТ, а не за кој сум јас.
Од самите коментари што ќе следуваат ќе сфатите дека неам никаква врска со никоја ракометарка.
се зезаме само, на подфорумов поготово ќе најдеш хумор во изобилие. Како на пример фан клуб Металург, виц до виц се фановите нивни, да си направиш стомачни од смеење :D

се зезаме само, на подфорумов поготово ќе најдеш хумор во изобилие. Како на пример фан клуб Металург, виц до виц се фановите нивни, да си направиш стомачни од смеење :D
Јас и ради тоа и се регистрирав ако ме прашуеш. Башка кога читав коментари како сте си поминале на последниве утакмици. (y). Ама да не ме караат од почеток па викам ај да не претерувам иначе сакав бар некоја од први состав бар да ме помислите. :pos:

Јас и ради тоа и се регистрирав ако ме прашуеш. Башка кога читав коментари како сте си поминале на последниве утакмици. (y). Ама да не ме караат од почеток па викам ај да не претерувам иначе сакав бар некоја од први состав бар да ме помислите. :pos:

Пак фрлаш сомнеж да помислиме дека си некоја од ракометарките :pos:, Рубинчо ти си:ROFLMAO:
Инаку темава додека не почне сеозната сите мислења тука ќе бидат хумор и сатира.

Пак фрлаш сомнеж да помислиме дека си некоја од ракометарките :pos:, Рубинчо ти си:ROFLMAO:
Инаку темава додека не почне сеозната сите мислења тука ќе бидат хумор и сатира.
Магдинчев, Магдинчев сум :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom