Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бива тоа. Вардар СЦБТ е ракометна екипа, не рагби екипа.Замислете Цвија да дојде во ЖРК Вардар хахахахаха
поголеми шанси има кај муживе да напраи трансферЗамислете Цвија да дојде во ЖРК Вардар хахахахаха
Колкави се шансите ти да си Штериова регистрирана на форумов?Не бива тоа. Вардар СЦБТ е ракометна екипа, не рагби екипа.![]()
Се пакувам за во Унгарија сегаКолкави се шансите ти да си Штериова регистрирана на форумов?
*се заебавам![]()
биди маја трпковска од втор тимСе пакувам за во Унгарија сега.
*Се заебавам. Кажи некоја друга да бидам, не сакам Штериова.
се зезаме само, на подфорумов поготово ќе најдеш хумор во изобилие. Како на пример фан клуб Металург, виц до виц се фановите нивни, да си направиш стомачни од смеењеДечки темава е за Вардар СЦБТ, а не за кој сум јас.
Од самите коментари што ќе следуваат ќе сфатите дека неам никаква врска со никоја ракометарка.
Јас и ради тоа и се регистрирав ако ме прашуеш. Башка кога читав коментари како сте си поминале на последниве утакмици.се зезаме само, на подфорумов поготово ќе најдеш хумор во изобилие. Како на пример фан клуб Металург, виц до виц се фановите нивни, да си направиш стомачни од смеење![]()
Јас и ради тоа и се регистрирав ако ме прашуеш. Башка кога читав коментари како сте си поминале на последниве утакмици.. Ама да не ме караат од почеток па викам ај да не претерувам иначе сакав бар некоја од први состав бар да ме помислите.
![]()
Магдинчев, Магдинчев сумПак фрлаш сомнеж да помислиме дека си некоја од ракометарките, Рубинчо ти си
Инаку темава додека не почне сеозната сите мислења тука ќе бидат хумор и сатира.