Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу ми значиНе сум по плавушиве ама Кликовац.... ќе си напишам на раката „се надевам ти значи“![]()
оваа Германкава што иде делува некако доста доминантно, па сеа...уффф сакам жени ко Јока така доминантни, не се опишува
па дај слика, вака на невидено не ми се збориоваа Германкава што иде делува некако доста доминантно, па сеа...![]()
па дај слика, вака на невидено не ми се збори![]()
Каква врска има информацијава со ЖРК Вардар?http://24rakomet.mk/макеева-и-дмитриева-во-баја-маре/ о редовите на Баја Маре следната сезона ќе настапува и Елена Ѓоргиевска, покрај Ѓоргиевска нови имиња во Баја Маре се и норвежанката Камила Херем, Валентина Елисеи, Александра До Насименто и Барбара Аринхарт. Со овие засилувања се очекува Баја Маре да атакува на Фајнал Фор турнирот во Лигата на шампионите. Оваа сезона Баја Маре го освои шампионатот во Романија.
овие мислам ќе бидат на иста висина со вардар, но инди ќе ги испердаши убаво баја маре.
Звучните имиња во баја маре и нивниот проект, скоро сличен на жрк вардар сцбт . Баја Маре од наредната сезона ( ако се оствари новата регионалната лига) ќе игра со жрк вардар сцбт, па така има многу врска, плус уште една македонка ќе оди во баја маре а моментало е играч на еден македонски клуб ( вардар или металург ) не ви откривам, ракометни вести сте, и информирајте се .Каква врска има информацијава со ЖРК Вардар?
http://24rakomet.mk/макеева-и-дмитриева-во-баја-маре/ о редовите на Баја Маре следната сезона ќе настапува и Елена Ѓоргиевска, покрај Ѓоргиевска нови имиња во Баја Маре се и норвежанката Камила Херем, Валентина Елисеи, Александра До Насименто и Барбара Аринхарт. Со овие засилувања се очекува Баја Маре да атакува на Фајнал Фор турнирот во Лигата на шампионите. Оваа сезона Баја Маре го освои шампионатот во Романија.
овие мислам ќе бидат на иста висина со вардар, но инди ќе ги испердаши убаво баја маре.
Каква врска има информацијава со ЖРК Вардар?
мислам во лш прво ќе играат квалификации за да влезат, но сепак Олчим му го држи рејтингот на женскиот клупски ракомет во романија,можи ќе влезат дирекно, и букурешт најавија силен тимДобар тим склопија овие.Одлично се покриени на крилата, Аринхарт е извонреден голман ги видовме нејзините квалитети на Олимписките игри.Бековите не се нешто класа мада сите се релативно млади.
Можеби идните наши ривали во ЛШ, Регионална лига итн..![]()
:/ за 5 овакви не ја давам Јока
за доминантност зборевме:/ за 5 овакви не ја давам Јока