Идам да спијам, утре ќе дојдам после почетокот на мечот, али битно ќе бидам тамуќе иде бе некој или ќе урлам сама? @Crazy in Love

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Идам да спијам, утре ќе дојдам после почетокот на мечот, али битно ќе бидам тамуќе иде бе некој или ќе урлам сама? @Crazy in Love

и на крај Кајгански четДробење класично, без мн запињање![]()

Да дадададада изумив на тоа пошо многу беше напнат мечоти на крај Кајгански чет![]()

Јако беше што уште пред да крене судијката рака, она тргна да си оди и на крај заедно со судијката двете си се изнасмеаја...Изненади денес Николиќ, какви асистенции даваше - секоја чест. Потсети на најдобри денови. Ипак најјак момент беше у прво полувреме кога ја исклучија на 2 мин, сите почнаа да се бунат и оваа им вика, како бе не беше исклучување, бокс и удрив![]()

и тоне у земја од срам, на Инди солза и потече од смеа.
после идеше ја триеше и и вика нема ништа
Прво полувреме Инди се дере кон Јуле кога ја прифати, "На Бего, на Бего" а Јуле на Хмирова и ја дава, ја изгубија (стандард Хмирова во последно време) и Инди вика Абе Јуле на Бего, не на бекот
коректни девојките и посветени, ништо не фаќаа здраво за готово иако беа 5 класи над нив. И Лено и Саидова овојпат одлични, завчера Саидова малку потфрли.

Кажи ми нешто што не знам.п. с. @Џонтра Волта Лејно е многу убава девојка од блиску, на слики не ми е баш![]()