Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска ги видов Јока и Кликовац на Вардар-Ренова :eek: Што мајка бараат не ми е јасно :pos::pos:
Ај да има некоја атмосфера нешто, тоа се на се дали 300-400 луѓе имаше на стадион.
Заедно се сликаат,каде и да одам ги гледам заедно чудни ми се нешто :cautious:
Јованка мислам дека е у врска со Захов голманот.

Од ракометаркиве мислам дека само Кликовац може да и се држи на Леа а другиве треба да се среќни што Леа е уствари у Немачка :D

Оваа ти е како казнена експедиција. Не се закачам со вакви, си ги сакам забите :D

Хмирова треба да се избркa од кога викам јас :D

Ја и ти највечи хејтери на Хмирова. Има пари има боље опции за тоа место. Не дека е нешто лоша во игра, сум видела полоши играчи со место во тим, али кога се има пари зошто да не се земе нешто класа над Хмирова. Многу греши девојчето и нема техника. И сакам после ф4 сите да ме цитирате: Хејтерко умри сега види Хмирова што направи! :D

Дај боже да ме разубеди на најдобриот можен начин дека грешам.

Оваа ти е како казнена експедиција. Не се закачам со вакви, си ги сакам забите :D

Ја и ти највечи хејтери на Хмирова. Има пари има боље опции за тоа место. Не дека е нешто лоша во игра, сум видела полоши играчи со место во тим, али кога се има пари зошто да не се земе нешто класа над Хмирова. Многу греши девојчето и нема техника. И сакам после ф4 сите да ме цитирате: Хејтерко умри сега види Хмирова што направи! :D

Дај боже да ме разубеди на најдобриот можен начин дека грешам.

Хмирова, според мене е најбоље како џокер од клупа да влегува кога нема да иде. Знае да се ослободи од противнички играч ама нема никаков шут и затоа сите голови и доаѓаат со пробив на 6 метри и после некако ќе влезе топката у гол :icon_lol:. Матична позиција и е лев бек ама во цела сезона досега, ја немам видено од 8-9 метри да се дигне на скок шут. Сите шутеви од таа позиција и се што се вика од место, под рацете на противникот па ако влезе влезе. Она ти е женска верзија на Миркуловски, баш ист тип на играчи се. Треба да ја пробуваат повеќе како организатор на среден бек според мене, да дели асистенции, иако треба многу да поработи и на тој дел од играта. Ај од догодина со Пенезиќ и Лазовиќ ваљда ќе биде помотивирана па ќе го видиме најдоброто од неа :)

Последно уредено:
Хмирова, според мене е најбоље како џокер од клупа да влегува кога нема да иде. Знае да се ослободи од противнички играч ама нема никаков шут и затоа сите голови и доаѓаат со пробив на 6 метри и после некако ќе влезе топката у гол :icon_lol:. Матична позиција и е лев бек ама во цела сезона досега, ја немам видено од 8-9 метри да се дигне на скок шут. Сите шутеви од таа позиција и се што се вика од место, под рацете на противникот па ако влезе влезе. Она ти е женска верзија на Миркуловски, баш ист тип на играчи се. Треба да ја пробуваат повеќе како организатор на среден бек според мене, да дели асистенции, иако треба многу да поработи и на тој дел од играта. Ај од догодина со Пенезиќ и Лазовиќ ваљда ќе биде помотивирана па ќе го видиме најдоброто од неа :)
Во овој тим на ЖРК реално пандан на Миркуловски е Пино. Значи девојката иако е највисок бек ми се чини, има неверојатна работа со нозе, многу брза смена на правец, без проблем може да им избега на директните чувари.

Е сега и Хмирова би требало да го игра тоа, веќе кога нема шут, ама очигледно неможе, дали не е доволно брза, дали нема техника незнам. А пошто ова незнае да го игра цело време иде на шут, што и е катастрофален и исклучително слаб.

Во овој тим на ЖРК реално пандан на Миркуловски е Пино. Значи девојката иако е највисок бек ми се чини, има неверојатна работа со нозе, многу брза смена на правец, без проблем може да им избега на директните чувари.

Е сега и Хмирова би требало да го игра тоа, веќе кога нема шут, ама очигледно неможе, дали не е доволно брза, дали нема техника незнам. А пошто ова незнае да го игра цело време иде на шут, што и е катастрофален и исклучително слаб.
Пино како Јаја Туре е, нозете и се 2 метра и мења од втора во петта брзина за секунда :) Хмирова физички слаба е, затоа и во теретана е пратена ама очигледно поинтересно е со шарпланинци да се слика.

Иначе и Пино вчера ја исклучија 2 мин за незаслужен фаул, дајвна таа од Загорје како да е сексуален производ на Ешли Јанг и Нејмар и Пино искача накај клупа и чивша нешто на француски, цела клупа ја гледа и само Французинкиве и враќаат :icon_lol: „нашиве“ од регионов буљаат.

Мене Дембеле многу ме радува, многу пожртвувана.

Па затоа и реков треба како џокер да влегува Хмирова кога нема да иде. Повеќе шанса да и се даде на Пино во напад, има каде каде поизграден шут и подобра координација со нозе од Тата, иако и она игра топло-ладно во напад. Ама па Пино е многу injury-prone и неможе да издржи такво темпо одбрана-напад повеќе од едно полувреме. А во одбрана е премногу корисна за да се држи на клупа, блокира доста шутеви и не прави непотребни исклучувања ко Кликовац, а истовремено си ги праи тие нормални фаули во ракометот и затоа тешко е да ја поминат . Затоа и ја мења Хмирова во напад.[DOUBLEPOST=1397397229][/DOUBLEPOST]Морав ова да го ставам. Пазете го терминот, 10.30 :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Неарни се термините, наредна нека ја стават у петок у два сабајле, таман после кафана, место у дискотека, ќе одиме сите на утакмица...:facepalm::facepalm::facepalm:

не им давајте идеи аман

Таман Штериова у кафана ќе седне ќе се најаде и после од 9 метри ќе бомбардира а не вака гладна цело време. Можда дека пости се па затоа ама ај :D

Многу е подобро да фиксираат еден термин и да се оди со тој термин, вака човек и да запишува ќе утне. На страна тоа што се катастрофа термините.

Бреееј 10 ипол човече, ова ме потсеќа кога тренирав кошарка, имавме секоја сабота утакмица, и ко за беља викенд не уклучуваат греење внатре, па тренерот ни носеше од дома греалка, ни ја ставаше тука до нашата клупа, толку бил кабелот, јебига :icon_lol:

Прво го пишав ова во темана за Фк Вардар, дудук :cautious:

Бреееј 10 ипол човече, ова ме потсеќа кога тренирав кошарка, имавме секоја сабота утакмица, и ко за беља викенд не уклучуваат греење внатре, па тренерот ни носеше од дома греалка, ни ја ставаше тука до нашата клупа, толку бил кабелот, јебига :icon_lol:

Прво го пишав ова во темана за Фк Вардар, дудук :cautious:
абе и јас бев у Вардар со пливањето и имавме тренинг од 7 преку лето значи во 6 и пол таму да си, така да познат е клубов по терминиве :D башка еве ти ги знаеш Боро и Џајо колку беа страсни за дисциплина :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom