Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Скопско супер женска лига
ЖРК Вардар СЦБТ – ЖРК Вардар 24:17 (17:17)

ЖРК Вардар СЦБТ:
Саидова (9 одбрани), Суслина, Костовска (3 одбрани), Костуикова 3, Велјаноска, Гичевска 1, Штериова 1, Белимова, Николиќ 3, Фернандез 3, Карчева, Тодоровска, Николовска, Црвенкоска 6, Хмирова 7, Спасовска.
ЖРК Вардар: Петковска (10 одбрани), Прленда 1, Ангеловска 2, Саздовски 5, Трпковска, Лубјанаја 2, Митова, Петковска, Маневска, Нолевска 2, Крстовска, Здравкова, Донева, Мишевска, Петровска 1, Стојановска 4, Ченкуловска,
Седмерци: ЖРК Вардар СЦБТ 2/1 ; ЖРК Вардар 3/2
Исклучувања: ЖРК Вардар СЦБТ 2 минути ; ЖРК Вардар нема

Добро е голман земале, малце е буцкаста и ниска е ама би требало да порасне уште некој сантим :D фати и еден седмерец :cautious:
ЖРК Вардар некако слабо за разлика од претходниот натпревар кога играа меѓусебе.Да не им играше Саздовски и Стојановска да не ги дадеше пеналите дали и 10 гола ќе постигнеа.Со право се лутеше Станковски, тешко дека овој тим би направил нешто доколку игра во ЕХФ купот.
Не ги видов на клупа Тодоровска и Божиновска.Сега играат регионална со Загорје ништо чудно да ги видиме и нив на клупа со првиот тим :)

Последно уредено:
Скопско супер женска лига
ЖРК Вардар СЦБТ – ЖРК Вардар 24:17 (17:17)

ЖРК Вардар СЦБТ:
Саидова (9 одбрани), Суслина, Костовска (3 одбрани), Костуикова 3, Велјаноска, Гичевска 1, Штериова 1, Белимова, Николиќ 3, Фернандез 3, Карчева, Тодоровска, Николовска, Црвенкоска 6, Хмирова 7, Спасовска.
ЖРК Вардар: Петковска (10 одбрани), Прленда 1, Ангеловска 2, Саздовски 5, Трпковска, Лубјанаја 2, Митова, Петковска, Маневска, Нолевска 2, Крстовска, Здравкова, Донева, Мишевска, Петровска 1, Стојановска 4, Ченкуловска,
Седмерци: ЖРК Вардар СЦБТ 2/1 ; ЖРК Вардар 3/2
Исклучувања: ЖРК Вардар СЦБТ 2 минути ; ЖРК Вардар нема

Добро е голман земале, малце е буцкаста и ниска е ама би требало да порасне уште некој сантим :D фати и еден седмерец :cautious:
ЖРК Вардар некако слабо за разлика од претходниот натпревар кога играа меѓусебе.Да не им играше Саздовски и Стојановска да не ги дадеше пеналите дали и 10 гола ќе постигнеа.Со право се лутеше Станковски, тешко дека овој тим би направил нешто доколку игра во ЕХФ купот.
Не ги видов на клупа Тодоровска и Божиновска.Сега играат регионална со Загорје ништо чудно да ги видиме и нив на клупа со првиот тим :)
во жрк вардар не играле виноградова и николовска , инаку влегуваа овие маневска и трпковска??
петковска добар голман ќе биде од жрк вардар само потребно е повеќе натпревари , младата таа што бранела во жрк вардар сцбт солидна била.
Со Загорје ќе игра првиот тим , пошто се квалитетен состав мислам дека ја совладаа подравка и локомотива убедливо и плус имаа добра утакмица против крим во нивната лига . влезот за со загорје е слободен

Не знам брат, не ги пратам многу другиве клубови, Анита Гербич од Ѓер ја сакам. :icon_mrgr:
. :)
Анита Горбич е Унгарка а и недопирлива е. Корени фати во Ѓер :D

Па во напад никој не ја ни бара, во одбрана си е топ, клучни коски крши.

За у напад Пино-Тата и Андреа се незаменливи.

Кој ќе игра десен бек. Тата играше на почетокот десен бек, не се снајде најдобро. Од ова шо видовме до сега, Дмитрович би била најдобар избор за десната бековска линија, али добива многу малку шанса, дури Кликовац добива повеќе шанса од неа а да бидеме искрени е очајна во напад( за одбраната не коментирам).

Абре Горбиц се чита :D не само тоа тешко е да се снајдат такви фаци на Балканов, среќа наша што има квалитетни Србинки, Црногорки плус Русинки :D

и кај ја ставија денес во бош термин утакмицава, не можевме со Клипче да дојдеме, бевме на кошарка барем, да се искупиме :) ама на наредната идеме.

Абре Горбиц се чита :D не само тоа тешко е да се снајдат такви фаци на Балканов, среќа наша што има квалитетни Србинки, Црногорки плус Русинки :D

и кај ја ставија денес во бош термин утакмицава, не можевме со Клипче да дојдеме, бевме на кошарка барем, да се искупиме :) ама на наредната идеме.

Наредна со Загорје на 12-ти на Кале.Кој е ЗА ајде слободно можеме да се организираме.Срамота е по 20 луѓе сме на трибина на некои утакмици.

Наредна со Загорје на 12-ти на Кале.Кој е ЗА ајде слободно можеме да се организираме.Срамота е по 20 луѓе сме на трибина на некои утакмици.
ми одговара терминот за таа кој и да е зошто сум слободна. Кој иде нека пише не е проблем поарно е да се гледаат утакмици во живо / да се игра нешто него да се кисне на ФБ.

И јас сум за, одамна сакам идам на некоја утакмица на ЖРК :)

1978880_685422851493502_2696652402882285933_n.jpg

:vozbud::pos:

И јас планирам да одам наредна сабота, освен ако не ми испадне нешто :cautious:

Последно уредено:
Може да се појде ама нека стаат асален термин :D

ми одговара терминот за таа кој и да е зошто сум слободна. Кој иде нека пише не е проблем поарно е да се гледаат утакмици во живо / да се игра нешто него да се кисне на ФБ.
Не ти одговара, на 12 април има КК Вардар-Пелистер :D
Едино можно е да се во различни термини па да се сврзат и двете утакмици :icon_mrgr:

Не ти одговара, на 12 април има КК Вардар-Пелистер :D
Едино можно е да се во различни термини па да се сврзат и двете утакмици :icon_mrgr:
Цел ден се зема слободен, ако се исти термини предност имаат девојкиве :D

И јас сум за. Како се движат цените за македонскава лига. 100че? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom