Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Сабота 3 мај, 17:30 ЖРК Вардар - Будуќност, два часа претходно во 15:00 Ѓер - Митјиланд.
Финалето е закажано за недела 4 мај во 17:00, дуелот за 3то место се игра во 14:30.

f4-zeni-raspored.jpg

Ново засилувања во ЖРК Вардар СЦБТ и ЖРК Вардар, и двете се од Русија , наскоро со инфо :D
во вториот тим сите остануваат само 1-2 си одат надвор од македонија
ako e tocno toa sto se zboruva togas jas mislam deka toa ke bide ili irina bliznova ili ekaterina davidenko, a za vo vtoriot tim ne znam dali e potrebno da se zemaat stranci mozat ednostavno da gi prefrlat klikovac, dmitrovic, steriova i crvenkoska

ako e tocno toa sto se zboruva togas jas mislam deka toa ke bide ili irina bliznova ili ekaterina davidenko, a za vo vtoriot tim ne znam dali e potrebno da se zemaat stranci mozat ednostavno da gi prefrlat klikovac, dmitrovic, steriova i crvenkoska
Кликовац да ја префрлат во втора екипа? Што збориш бе?? :eek:

Кликовац да ја префрлат во втора екипа? Што збориш бе?? :eek:
ne me fakaj za zbor neka ja ostavat klikovac dobra e vo odbrana ali vo napad nema sansi, a crvenkoska i steriova nisto ne pokazaa i slednata sezona pokraj penezic, varlec i ostanatite nema sto da baraat vo prv tim

ne me fakaj za zbor neka ja ostavat klikovac dobra e vo odbrana ali vo napad nema sansi, a crvenkoska i steriova nisto ne pokazaa i slednata sezona pokraj penezic, varlec i ostanatite nema sto da baraat vo prv tim
Па во напад никој не ја ни бара, во одбрана си е топ, клучни коски крши.

За у напад Пино-Тата и Андреа се незаменливи.

a spored tebe, koja smetas deka bi bila najdobra opcija od rusinkive kako novo zasiluvanje

Od kade sea ova , jas mislev deka zavrsija so zasiluvanjava za novava sezona , ajde mozi sepak ke donesat use neso kvalitetno ,nema da bide loso ...

каква пино, дмитровиќ растура :D
КЛИКОВАЦ ОСТАНУВА ВО ЖРК ВАРДАР СЦБТ И СЛЕДНАТА СЕЗОНА ,даде она изјава за една ракометна страна,покрај кликвоац останува мислам и лојпур и нигина саидова

a spored tebe, koja smetas deka bi bila najdobra opcija od rusinkive kako novo zasiluvanje
Не знам брат, не ги пратам многу другиве клубови, Анита Гербич од Ѓер ја сакам. :icon_mrgr:
каква пино, дмитровиќ растура :D
КЛИКОВАЦ ОСТАНУВА ВО ЖРК ВАРДАР СЦБТ И СЛЕДНАТА СЕЗОНА ,даде она изјава за една ракометна страна,покрај кликвоац останува мислам и лојпур и нигина саидова
Не заебавај, класа играч е Пино. :)

Не знам брат, не ги пратам многу другиве клубови, Анита Гербич од Ѓер ја сакам. :icon_mrgr:

Не заебавај, класа играч е Пино. :)
jas pa gi mrazam anita gorbic i heidi loke poodvratni sustestva od niv AMIN[DOUBLEPOST=1396137115][/DOUBLEPOST]
jas pa gi mrazam anita gorbic i heidi loke poodvratni sustestva od niv AMIN[/qua
A i ja zaborajv noslata eduarda amorim so znaci trite moi najomrazeni rakometarki igraat vo najomrazeniot klub gyor

jas pa gi mrazam anita gorbic i heidi loke poodvratni sustestva od niv AMIN[DOUBLEPOST=1396137115][/DOUBLEPOST]
Зошто Горбиц ја хејташ? Се имам запознаено со неа, пријатна личност е. Само нас ни треба пикер од рангот на Ѓокиќ, што ќе ни да ја гушиме Леки

Зошто Горбиц ја хејташ? Се имам запознаено со неа, пријатна личност е. Само нас ни треба пикер од рангот на Ѓокиќ, што ќе ни да ја гушиме Леки
glumica nevidena e zatoa ja mrazam najmnogu,a imaat sreka ovaa godina so se igra na niven teren F4 ke gi vidam dogodina plemeto nivno!

Ѓокиќ вчера го одигра последниот натпревар за репрезентацијата на Црна Гора. Со среќа понатака па да ја пензионираме и од клупскиот ракомет со ЛШ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom