Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
@Коњаникот Сабја уште не ми е јасно брат како ги продаде картите за ЖРК за да идеш на КК Вардар, не си нормален :pos:
Брат за ова знаев дека ќе тепаме, кошарката ми беше потенка ситуација :D
Не се каам, си се вративме со две победи :D Штета што се поклопија термините и не спукавме 4 утакмици на Вардар викендов (ФК,РК, ЖРК и КК).
Славам на КК Вардар во исто време ми ѕвони татко ми и се дере тепавме 6, тепавме 6, и кога ме спука уште толку еуфорија :icon_mrgr:

П.с. прашање до пола фаци што пишуваат во темава.
Нели навивавте за тимови со повеќе Македонци? Што не си навивате за ЖРК Металург???

Ја имав еден жесток фан точно позади мене, главата ми ја разнесе од дерење, сам навиваше цело време. Суслина ја викаше Ива, а по судијките се дереше со `` ооо румун живите да ти ги ебам ја на тебе``. :icon_mrgr:
Ја имав еден таков ретардињо покрај мене на Вардар-Вакер Тун. На утакмица на која газиме и само е прашање со колкава разлика ќе тепаме постојано дофрлаше некои "интелегентни" доскочоци со идиотско смеење у стилот:
- Оооо бе Грк, малака.. да ми го п*шиш..
- Абе Докиќ, зелен ти е дресот ко Пелистер, ха-ха-ха...
- Море говедо (на тренерот), седи доле, не можам да гледам...

20110202-savehof-karra-0040.jpg

Ова момчево многу брзо беше бе :icon_lol:

Ја имав еден таков ретардињо покрај мене на Вардар-Вакер Тун. На утакмица на која газиме и само е прашање со колкава разлика ќе тепаме постојано дофрлаше некои "интелегентни" доскочоци со идиотско смеење у стилот:
- Оооо бе Грк, малака.. да ми го п*шиш..
- Абе Докиќ, зелен ти е дресот ко Пелистер, ха-ха-ха...
- Море говедо (на тренерот), седи доле, не можам да гледам...
Ааааа ќе го заборавев и вујко ми, тој тренерот нивни на почетокот уште бараше некои 2 мин исклучување и вујко ми се дере ``абе буљаш кои две минути бе 2 мили мајки има да ти ебам ако дојдам доле!``:D:D

Не дај боже до мене да седнете, со уште некој од групава Кајганџии :facepalm: :icon_lol:
со Коњаникот Сабја, The Trooper и мислам Скопје росонера, преклани јас бев на финалето на купот, се качувавме по оградите ама сеа мораш људски тука, Европа е ова :icon_lol:

Не дај боже до мене да седнете, со уште некој од групава Кајганџии :facepalm: :icon_lol:
Види.. против Металург и слични на нив.. сум прилично неподнослив.. :) Ама има утакмици на кои се ужива. Туку, ај да не одиме офтопик. Кога е репризата на утакмицава - да видам како изгледало и на телевизија.

Абе оваа Индира цел живот е во Македонија и уште не научи да збори као што треба, чудна работа.

Сергеј го гледав кај Жаре во емисија, човекот за 5 години колку што е тука научил 5 пати боље да збори од Индира.

со Коњаникот Сабја, The Trooper и мислам Скопје росонера, преклани јас бев на финалето на купот, се качувавме по оградите ама сеа мораш људски тука, Европа е ова :icon_lol:
Ааа, Европа, јас денес со @bebush бев, кога ќе викне како Лекиќ да седи до мене :LOL:

Абе оваа Индира цел живот е во Македонија и уште не научи да збори као што треба, чудна работа.

Сергеј го гледав кај Жаре во емисија, човекот за 5 години колку што е тука научил 5 пати боље да збори од Индира.
Абе брат и ти го тупиш сега, се пласираа у Ф4 па еуфорија ау бау што очекуваш ти?

Ја воопшто не замеравам, како сака нека збори, само нека нижат успеси и нека владее позитивна атмосфера.

Абе брат и ти го тупиш сега, се пласираа у Ф4 па еуфорија ау бау што очекуваш ти?

Ја воопшто не замеравам, како сака нека збори, само нека нижат успеси и нека владее позитивна атмосфера.
Не за сега конкретно, туку општо си кажувам. Цел живот е ваква.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom