Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Абе какви кранови само пиши ПП :) добиваш и гратис англиски булдог само мајка му да не му ги глеа лигите :pos:

1174938_758435360856553_1298919582_n.jpg

Ana DeGjokineris. :нинџ:

Ако некогаш биде киндапирана Лекиќ после утакмица јас сум :D може не е некоја нај нај нај лепотица ама си го има она :D
@Коњаникот Сабја уште не ми е јасно брат како ги продаде картите за ЖРК за да идеш на КК Вардар, не си нормален :pos:
Е киднапирање на Лекиќ малце потешко, она и првак у карате е плус има 70+ кила ко ништо, нешто ко помобилна верзија на Анжела Платон е.

лелеее фајнал фор луѓе :vozbud: ајде сеа да се вратиме на првите страници од темава да видиме што глупости се тресени :cool:

Е киднапирање на Лекиќ малце потешко, она и првак у карате е плус има 70+ кила ко ништо, нешто ко помобилна верзија на Анжела Платон е.

лелеее фајнал фор луѓе :vozbud: ајде сеа да се вратиме на првите страници од темава да видиме што глупости се тресени :cool:
Се навратив само на првата страна, доволно е. Мислам дека многумина ќе си ги едитираат постовите. :pos:

Навивале за Кометал порано, па сеа ако навиваат официјално за друг женски клуб ќе бидат исмевани од другите групи... Тежок живот ултрашки.
Според мене, пробуваат да исправат една грешка со друга грешка.

комити одат на жрк вардар но не како група,имаше поголема група на блок м1 и они почнаа со тоа брановите што беше супер
на ехф пишува дека имало 6000 публика,јас видов дека имаше неколку празни места зад гол ,другото се потполнато

Ќе и влезам од зад грб :D
Ако треба ќе те викам за помош :D

de931f47c497c5a85feac6f8af0ab1b7_XL.jpg

Ако не успее, фино ќе ја замолам, ако може да ја киндапирам на одредено време :icon_lol:

После првата страна стиснав на Х...

Магдинчев ќе му ебел матер на клубов а русинките ги донеле само за секс или за женење. :facepalm:

Прееска на тајм-аутот завршува Индира и од позади некој се убацува и по гласот мислев дека е тој помошникот или појма немам што и е...и врти камерава и гледам Лекиќ збори. :eek: Од кај го вади тој длабок глас појма немам...прав мотор на екипата е. :D

Дрим тим не се прави со играчки кадар на кој му е веќе одминато времето, секоја чест што еве се одлучиле за нешто „повеќе“ да создадат кај нас.
Ама овие ракометарки што се поврзуваат со тимот се речиси на залезот на кариерата.
Треба млади ракометарки, кои веќе се нешто во ракометна Европа.
Башка додека стигнат до ЛШ, што е многу тешко да се стигни до фаза по групи ќе треба да помине одреден период. Овие години на стагнација на женскиот ракомет кај нас многу ќе не коштат за во иднина.
Но, како и да е, го подржувам овој проект..
За домашно првенство и регионална лига се океј, додуша кога ќе видиме каков тим има Будучност(играат финале во ЛШ) и тешко дека и во регионална лига ќе се направи нешто повеќе :)

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Горе доле, се сте кажале, но јас морам да кажам дека апсолутен win беа дечињата од основното школо што седеа на столчињата позади гол.
Значи цело време навиваа, едно време кога беше тишина и сите гледаа, само тие се слушаа како пејат: Ајде, ајде Вардарееее...
Се стопив од милости... прекрасни створења, направија позитивна атмосфера до максимум!

Јас седев до Крејзи ин лав а @Peja989 беше погоре од нас во блок 4 :D и да додадам нешто што пишав прееска - луѓе редно е да почнат да ги затвараат вратите на 15 мин до почеток. Само така ќе створиме култура за спорт. Почнуваат церемониите пред меч, луѓе поминуваат, влагаат, се дерат по децата.. Да не зборам дека на полувреме засмрде на цигари, се створи чад од негде, не знам колку треба да си деген прво да шверцаш и после да палиш цигари во затворен простор, како прво на ракометарките им пречи.

Имаше до нас мајка и татко со две дечиња, не прекинаа да навиваат децава, срциња, башка страв ми беше да не го изгазам тоа што му беше него у скут, до мене дека ја на секој потег станувам од стол :icon_lol: али овој татково ја реши судијкава. Кога фати да ги исклучува нашиве и да дели пенали и вика "кој те фарбаше мори тебе ко прво", да не пцуе пред децава сочно мораше да бара алтернативи и и се наапа на косата :pos: :pos:

Ја имав еден жесток фан точно позади мене, главата ми ја разнесе од дерење, сам навиваше цело време. Суслина ја викаше Ива, а по судијките се дереше со `` ооо румун живите да ти ги ебам ја на тебе``. :icon_mrgr:

А-у луѓе што ли беше сега ова е работава :D

У сала беше перфектно, навивање коректно, здивувањето по Ина беше увертира за брановите што следеа потоа и буквално цела сала грмеше и им покажа на девојките колку уствари ги сакаме:D

АНДРЕА ЛЕКИЌ А-У!
Каква ракометарка имаме секоја чест за тоа што успеаа да ја донесат, некои уште не се свесни ама полека ќе им се разјасни.

Имаше мали периоди кога екипата беше тотално у аут ама после таков старт малце се опуштија и тоа беа последиците но у второ брзо се консолидираат и газеа се пред себе.
Штета што не им се укажа некоја можност за цепелин на крај а ако им се укажеше ќе пропадневме у земја од дивеење!

Целта за оваа година е исполнете и се што ќе се случи понатака е само плус, тимов е спреман помалку од година дена и ова е голем успех.
За покорување на Европа мислам дека фалат уште ситни детали но сигурен сум дека ќе се среди и тоа наскоро.

Имаше некој што коментираше низ темава за салата и атмосферата на ЖРК Вардар па ако денес бил у сала и осетил атмосфера нека се јави и нека сподели импресии.

Иначе онаа ракометаркана на Савехов што ја викаат Санд саат време пред утакмица ја сретнав на Партизанска на семафори ни бришеше шофершајбна XD

20110202-savehof-karra-0040.jpg

Ако случајно ја видите не и оставајте пари пошо 4 гола ни даде.

За крај сакам да и честитам на Инди за добро сработенапа сезона и воедно да им честитам на ракометарките за брзиот усхпех што го постигнаа,за одличната атмосфера која се пренесува и на трибините и за тоа што повторно го обединија целиот град и направија да се слушне за Македонија ширум светот.

Браво и за Самсоненко што се нафати да тера ваков проект, браво за тоа што за нецела година донесе многу радост кај сите нас и се надевам дека ќе продолжи така.

Браво и за сите што вечерва бевте на трибини, одлични бевте и се надевам ќе продолжите да доаѓате на натпревари што почесто и почесто.

1932705_415576691912207_1261702442_o.jpg

1962733_831140303578536_801411260_n.jpg

И само сакам да кажам дека ми е криво пошо @leandra не е во Македонија и не може да ги следи спектакливе што се случуваат во женскиов ракомет а знам дека многу би сакала и затоа само дреме на темава и клика лајкови ама се надевам дека ќе дојде некогаш да гледа некоја утакмица.

Поздрав и следни се Хамбург, НЕКА ГРМИ!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom