Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Дај сликнете некоја сликичка или некое видео од атмосферата у сала :)
Па макар и од паркинг, убаво ќе биде да видам :)

Јас сум легендата за денес :D
Купив карти за ЖРК Вардар и на крај испадна дека и КК Вардар ќе игра во исто време, па ги продадов картите за да одам на КК Вардар-КК Струмица :D
Да не им правам малер на девојките, ама и оправдано сум отсутен :icon_lol:
Очекувам победа и дуел со Будуќност без Булатовиќ за голема победа и финале со Ѓер :)

Го имам за Вардар овој за Тјуринген не ми дозволува на овој линк да го гледам.

И не ми е јасно, Тјуринген ако изгуби, овие Скандинавкиве идат на прво, Тјуринген на второ ние трето. Значи ние апсолутно мора да победиме денес.

И не ми е јасно, Тјуринген ако изгуби, овие Скандинавкиве идат на прво, Тјуринген на второ ние трето. Значи ние апсолутно мора да победиме денес.
И со нерешено сме први ама не би било убаво да се коцкаме.

имаш доле пишува во кој земји не е достапно, највероватно си со некоја од тие ИП адреси и затоа..

Ако користиш Chrome инсталирај Hola Unblocker и одберија Македонија на пр. и ќе ти се активира стримот.

Ајде!!! Напред Вардар!

Јока на загревањево една топка не погоди, се изнапцу за сите пари. :D

Тренеров од Савехоф ист АВБ
AVB6-e1349822908238.jpg
1729207294001_2739722526001_vs-52596d34e4b0ebd2271f6bc5-1083021586001.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom