Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај линкМитјиланд води 19-11, што и те како ни одговара за првото место у група.
Го имам за Вардар овој за Тјуринген не ми дозволува на овој линк да го гледам.
И со нерешено сме први ама не би било убаво да се коцкаме.Го имам за Вардар овој за Тјуринген не ми дозволува на овој линк да го гледам.
И не ми е јасно, Тјуринген ако изгуби, овие Скандинавкиве идат на прво, Тјуринген на второ ние трето. Значи ние апсолутно мора да победиме денес.
Го имам за Вардар овој за Тјуринген не ми дозволува на овој линк да го гледам.
И не ми е јасно, Тјуринген ако изгуби, овие Скандинавкиве идат на прво, Тјуринген на второ ние трето. Значи ние апсолутно мора да победиме денес.
Ако користиш Chrome инсталирај Hola Unblocker и одберија Македонија на пр. и ќе ти се активира стримот.Го имам за Вардар овој за Тјуринген не ми дозволува на овој линк да го гледам.
Момчето и е на трибина, се стлами изгледаЈока на загревањево една топка не погоди, се изнапцу за сите пари.![]()