Acohipmk
Манипулативна кокошка.
- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 1.459
- Поени од реакции
- 2.019
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- www.historyofmacedonia.org
Браво девојки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alooo pisah mislenje ne tuku izigravaj...Alm 10 gola dade ona ja pravese razlikata,so ne ti e jasno?да се јавиш кај самсоненко за тренер на жрк вардар па да видиме ти како ќе ја водиш екипата,дали со фластер или лепенка ...................................
не ја правеше само она,голманката беше чудо,тоа пикерот и од крило колку голови примна суслина?Alooo pisah mislenje ne tuku izigravaj...Alm 10 gola dade ona ja pravese razlikata,so ne ti e jasno?
Sent from my C2105 using Tapatalk
Интернет Експлорер?![]()
http://www.laola1.tv/en-int/video/whc-vardar-scbt-larvik/138079.html
Не те разбрав што сакаш да кажеш, но не е важно тоа. Важното е што овие врвни ракометарќи играат пред скоро празни трибини. Тоа што сакав кажав.
Ова е добронамерна критика да се наполни салата да нема слободно место!![]()
Сакав да кажам дека мислењево би ти важело у декември. После Ларвик имаше три меча во кои салата постепено беше Се поисполнета. На последниот имаше 4.500+ присутни.
Сакав да кажам дека мислењево би ти важело у декември. После Ларвик имаше три меча во кои салата постепено беше Се поисполнета. На последниот имаше 4.500+ присутни.
Значи мислењево ми е валидно 4500 салата е полупразна за еден ваков тим.
А ти несакаш полна сала? Не ти ја разбирам поентава на реплицирањето.
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 23:26 ---
Значи мислењево ми е валидно 4500 салата е полупразна за еден ваков тим.
А ти несакаш полна сала? Не ти ја разбирам поентава на реплицирањето.
Види, на велико се оправаше овој муабет до сеа. За ваков тим, да, можда е мала посетеноста. Но на тоа влијаат многу фактори, важно е дека посетеноста од меч во меч се зголемува а не стагнира.
Од друга страна пак, ако видиш статистика за посетеност Вардар е во топ3 клуба во ЛШ со најбројна публика (само Метц и Будуќност имаат повеќе). Проблемот е и што ние сме навикнати на полни сали, по примерот на машките преставници во ЛШ. Но, забораваме дека и во нивните деби сезони во ЛШ, салата беше со овој просек 4500/5000 посетена. Забораваме и во каква мизерија беше женскиот ракомет кај нас изминативе години.
Јас сакам полна сала, сакам и подобра атмосфера, поентата на цитирањето ми е во тоа што муабетот ќе ти држеше вода у декември, не сеа.
http://www.laola1.tv/en-int/video/whc-vardar-scbt-larvik/138079.html
Не те разбрав што сакаш да кажеш, но не е важно тоа. Важното е што овие врвни ракометарќи играат пред скоро празни трибини. Тоа што сакав кажав.
Ова е добронамерна критика да се наполни салата да нема слободно место!![]()
Ко шо играат вака Букурешт нема да го видат.