- Член од
- 9 март 2013
- Мислења
- 756
- Поени од реакции
- 379
БЛОК 3 КАЈ НАЈВЕРНИТЕ ХАХАХти каде ќе си?![]()
еве во план сме едно 30-40 души да сме на блок 3,јас уште утре купувам карта за блок 3

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
БЛОК 3 КАЈ НАЈВЕРНИТЕ ХАХАХти каде ќе си?![]()
БЛОК 3 КАЈ НАЈВЕРНИТЕ ХАХАХ
еве во план сме едно 30-40 души да сме на блок 3,јас уште утре купувам карта за блок 3![]()
јас пред утакмица си купувам карта,300 денари за 3 утакмици,а вака 500 денари за 3 утакмициИзвини ама најверните купуваат блок карти у месец декември![]()
Будимпешта де![]()
јас пред утакмица си купувам карта,300 денари за 3 утакмици,а вака 500 денари за 3 утакмиции плус не сум од скопје,а ланската сезона редовен бев во регионалната лига на ЖРК Вардар и со тие русинките во ехф купот
Гледај си го металург и ич не се секирај за Вардар. Вардарки минатото коло поставија РЕКОРД во гледаност на женски натпревар со над 4000 публика. Салата ќе се исполни кога тогаш.
блиску ни е
ауу малце јас по помага, му ја одржувам страната ,потоа страните на ракометарките и по веб портали,радио и тн секоја ден да му правиш реклами ....СЕКОЈА ЧЕСТ за се што правиш, стварно вакви луге фалат ама без. Тие екстра 200 ден се за подршка и помош на клубот.
Металург никој не го спомна.
Па и јас велам тоа бе да се исполни но не кога тогаш, на нареднава еве нека биде полна. Незнам што толку пречи да се сака полна сала. Додуша може е боље вака кога сме со полупразни трибини, не би сакал да ја видам Радичевич или Кмирова пример со расцепена глава како Дибиров.![]()
Смрдиш на Железара и тоа ептен.
Трбините на последната домашна утакмица беа скоро полни и за разлика од групната фаза е каде каде напредната работата.
И за крај не паламуди туку купи карти и збирај си луѓе со тебе најпаметно ти е.
ps-за со турингер е најпосетен натпреварот во првото коло -4500 публика,другите клубови имаат посетеност од 2000 па до 3500Смрдиш на Железара и тоа ептен.
Трбините на последната домашна утакмица беа скоро полни и за разлика од групната фаза е каде каде напредната работата.
И за крај не паламуди туку купи карти и збирај си луѓе со тебе најпаметно ти е.
Одам одам, но мислам дека треба повеќе публика. Ти немислиш?
Златко Престап Мојсоски ти си?
Исто ограничени сте, дај читај ми ги мислењата подобро.
Прочитани ти се. Ти моите не ѓи читаш.![]()