Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
БЛОК 3 КАЈ НАЈВЕРНИТЕ ХАХАХ
еве во план сме едно 30-40 души да сме на блок 3,јас уште утре купувам карта за блок 3 :D

Извини ама најверните купуваат блок карти у месец декември :icon_lol:

Извини ама најверните купуваат блок карти у месец декември :icon_lol:
јас пред утакмица си купувам карта,300 денари за 3 утакмици,а вака 500 денари за 3 утакмици :mad: и плус не сум од скопје,а ланската сезона редовен бев во регионалната лига на ЖРК Вардар и со тие русинките во ехф купот

јас пред утакмица си купувам карта,300 денари за 3 утакмици,а вака 500 денари за 3 утакмици :mad: и плус не сум од скопје,а ланската сезона редовен бев во регионалната лига на ЖРК Вардар и со тие русинките во ехф купот

СЕКОЈА ЧЕСТ за се што правиш, стварно вакви луге фалат ама без :mad:. Тие екстра 200 ден се за подршка и помош на клубот.

Гледај си го металург и ич не се секирај за Вардар. Вардарки минатото коло поставија РЕКОРД во гледаност на женски натпревар со над 4000 публика. Салата ќе се исполни кога тогаш.

Металург никој не го спомна.
Па и јас велам тоа бе да се исполни но не кога тогаш, на нареднава еве нека биде полна. Незнам што толку пречи да се сака полна сала. Додуша може е боље вака кога сме со полупразни трибини, не би сакал да ја видам Радичевич или Кмирова пример со расцепена глава како Дибиров.(n)
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 01:42 ---
:ROFLMAO: блиску ни е

хаха да да :ROFLMAO:

Последно уредено од модератор:
СЕКОЈА ЧЕСТ за се што правиш, стварно вакви луге фалат ама без :mad:. Тие екстра 200 ден се за подршка и помош на клубот.
ауу малце јас по помага, му ја одржувам страната ,потоа страните на ракометарките и по веб портали,радио и тн секоја ден да му правиш реклами ....

Металург никој не го спомна.
Па и јас велам тоа бе да се исполни но не кога тогаш, на нареднава еве нека биде полна. Незнам што толку пречи да се сака полна сала. Додуша може е боље вака кога сме со полупразни трибини, не би сакал да ја видам Радичевич или Кмирова пример со расцепена глава како Дибиров.(n)

Смрдиш на Железара и тоа ептен.

Трбините на последната домашна утакмица беа скоро полни и за разлика од групната фаза е каде каде напредната работата.
И за крај не паламуди туку купи карти и збирај си луѓе со тебе најпаметно ти е.

Трбините на последната домашна утакмица беа скоро полни и за разлика од групната фаза е каде каде напредната работата.

Одам одам, но мислам дека треба повеќе публика. Ти немислиш?

ps-за со турингер е најпосетен натпреварот во првото коло -4500 публика,другите клубови имаат посетеност од 2000 па до 3500
пак први сме

овие Митјиланд во 2008 играле во Скопје против Кометал,ама различна екипа се ,ма мислам со притисок од публиката можи да победиме

Прочитани ти се. Ти моите не ѓи читаш. (n)

Убаво ти кажувам дека ова е нов тим и пополека публиката дознава за него и ги полни трибините и тоа е сосем нормално.
Не можеш да очекуваш тим што сезонава се создаде да има константни 7к гледачи на секоја утакмица.

Позитивно е што бројките од натпревар во натпревар растат и ќе дојде време секоја натпревар да е исполнет до последно место но треба трпение.

Ако и после ова не ти се јасни работите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom