Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
sanja_andrea-600x449.jpg

Оваа Дамјановиќ ко сестра и е. :D

Затоа денес Лекиќ ја немаше нигде.
Денес со една псотава прво, со дуга псотава во второ играа.
Ги прегазија, у втора брзина ги тепаа овие убедливо, а изненадуваше солдината бројка на трибини, сигурно имаше околу 500 луѓе, што за ваков меч, псоебно за женски ракоетм во македонија сварно задоволително е.

Затоа денес Лекиќ ја немаше нигде.
Денес со една псотава прво, со дуга псотава во второ играа.
Ги прегазија, у втора брзина ги тепаа овие убедливо, а изненадуваше солдината бројка на трибини, сигурно имаше околу 500 луѓе, што за ваков меч, псоебно за женски ракоетм во македонија сварно задоволително е.
со цепелинот на Јока цела сала се кренала :vozbud:
уште малку овие од жрк вардар да направат некој маркетинг-активности ќе се полни кале

со цепелинот на Јока цела сала се кренала :vozbud:
уште малку овие од жрк вардар да направат некој маркетинг-активности ќе се полни кале

Да да, дефинитвно најдобар потег на мечот беше цепелион на Дембеле само да те поправам по асистенција на Јока. Од некаде 1 метро пред нашиот шеснаестник изведе пробивање Јока и ја фрли кон Дембеле идеше високо топката, а и немаше шанси да ја прифати Дембеле топката па да шутира зашто ќе направеше престап и само ја подбутна у скок и влезе у гол. Интересно беше се смееа цело време ракометаркиве, се гледаше дека играат колку да се изигра мечот. Овие па од Металург катастрофа невидена се, убаво викам јас каде бе нашите жени се за спорт и трчање, тоа све манекенки и принцези, далеку од ракометарки. :D

Да да, дефинитвно најдобар потег на мечот беше цепелион на Дембеле само да те поправам по асистенција на Јока. Од некаде 1 метро пред нашиот шеснаестник изведе пробивање Јока и ја фрли кон Дембеле идеше високо топката, а и немаше шанси да ја прифати Дембеле топката па да шутира зашто ќе направеше престап и само ја подбутна у скок и влезе у гол. Интересно беше се смееа цело време ракометаркиве, се гледаше дека играат колку да се изигра мечот. Овие па од Металург катастрофа невидена се, убаво викам јас каде бе нашите жени се за спорт и трчање, тоа све манекенки и принцези, далеку од ракометарки. :D
http://zrk.rkmetalurg.mk/zhrk-metalurg-odlichno-mu-se-sprotistavi-na-favoriziraniot-domakjin/ :pos:
овие од металург сигурно не знаат дека вардарки се чуват за лига на шампиони
инаку имаше навивајне,онака како на сите утакмици на жрк вардар?

http://zrk.rkmetalurg.mk/zhrk-metalurg-odlichno-mu-se-sprotistavi-na-favoriziraniot-domakjin/ :pos:
овие од металург сигурно не знаат дека вардарки се чуват за лига на шампиони
инаку имаше навивајне,онака како на сите утакмици на жрк вардар?

Се знае дека минчолузиве се тотално забегани, нема потреба да ги коментираме, штета што не пишале уште и дека се виситнските пампиони на Македонија.
А навивање немаше, имаше заебанции и пцуење по судиајта од одредени ликови.

Чекај бе, нели имаше некоја акција за една карта - двајца гледачи? Или јас сум бил нешто во заблуда? :)
Одам во недела иначе.

Тренерот на Тjуринген (Herbert Müller) е суспендиран за натпреварот со Вардар.
"Mr Müller reported allegations of bribery to the media in relation to the EHF referees after the match of the 2013/14 Women’s EHF Champions League match between HCM Baia Mare (ROU) and HC Thüringer (GER).
"The EHF Court of Handball has found that Mr Müller, by reporting such allegations to the media without further evidence, violated the principle of fair play and the EHF Code of Conduct. The nature of the statements may bring the EHF and the sport of handball into disrepute.
"The EHF Court of Handball sanctioned Müller with a €5,000 fine (half being imposed on a suspended basis) and one match suspension. He is consequently not entitled to participate in the match WHC Vardar SCBT vs. Thüringer HC taking place in Skopje.""

source

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom