Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
90% сме сигурни полуфиналисти ако играме како досега, добро ќе биде да бидеме и први пред Данките за да се избегне Ѓер у 1/2 финале. Од таа група Унгарките сигурни се први, воопшто и најголеми фаворити за одбрана на насловот, Крим мислам дека е без шанси, додека за 4то место у Ф4 ќе се борат Ларвик и Будуќност, не знам како играат во однос на лани Будуќност ама Ларвик доста слабости покажа во дуелот со Вардар, ама сепак мала предност за Норвежанките.

Мислам ако идат така прв на втор и обратно или ждреп посебен ќе има за у Ф4?

Одлична ждрепка. Поубаво не можеше да излезе, картите се на наша страна. Со полни сали на домашен терен загарантирано ни е полуфинале. :)

Значи вака сега,одмана го имам изгубено фокусот што го имав за женскиот ракомет,а гледам и повеќетот од вас исто.Искрено како имиња ништо не ми значат противнициве,за разлика од другава група каде што ќе биде нож до коска.Ама затоа гледајки го нашиов состав,искрено не можем да речем дека не очекувам минимум полуфинале од сегашна гледна точка,само треба да се иде меч по меч,бес летање у обалаци и ќе нема проблем.И рано е за калкулации прашање е дали ќе биде Ѓер упште прв у таа група,така да полека има време за тоа.Инаку сум апсолутно против фајнл фор,абе се знае една у гости после дома,и шампиони ко Кометал,сите среќни и задоволни на плоштад и тоа е тоа,иделно сценарио нели:D.

Sepak izgleda kje ima FF ovaa godina iako ne e seushte utvrdeno kade, t.e. sigurno kje ima FF, taka da nema domashni-gostinski mechevi. Na pochetokov od sezonava ne beshe bash jasna idejata, za shto zboruva i toa shto ni sega ne e poznato venue-to i shto na oficijalnata strana seushte ima grafa za semi final i final, a bi trebalo kako vo delot so mashkata lifa da ima samo FF.

Kolku e dobro tolku e i losho da igrash na FF. Za ekipi shto funkcioniraat na inspiracija e sekako dobra shansa da iznenadat bidejkji vo dvomech tehsko deka mozhe da izlezat so podobar skor od favoritite (chitaj Gyor/Vardar). Taka da vo sluchajov FF bi bil povolen samo za vtorata ekipa od nashata grupa. Site ostanati kje mora krajno koncentrirani da vlezat vo dvata mecha bidejkji vo sprotivno besprekornite i bez poraz sezoni mozhe za 60 minuti da se svedat na nishto.
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 14:37 ---
Se razbira deka kade kje se igra FF e biten faktor. Se nadevam nema da bide vo ungarija.

Aко влезе Ѓер, а изгледни се шансите за да влезе во полуфинале, големи се шансите Унгарија да е домаќин на Фајнл4, ма да мене не ми е верно дека оваа година ќе има такво нешто, мислам дека оставија за наредната.

Aко влезе Ѓер, а изгледни се шансите за да влезе во полуфинале, големи се шансите Унгарија да е домаќин на Фајнл4, ма да мене не ми е верно дека оваа година ќе има такво нешто, мислам дека оставија за наредната.

Видеово потврдува дека ќе има фајнл 4

Да јадат стапот. И овде го вметнаа најглупиот формат на завршница. Ем им кратиш по една утакмица дома на екипите (во случајов 2), ем оставаш у три дена да се изиграат полуфинале и финале еј! Поголем размах и на ЕП и СП има. Најубаво е ко во фудбал, одреди кај ќе се игра финалето пред почеток на сезона и крај.

Aj бе, здравје наредна година Скопје и Борис Трајковски ќе се организатори, башка појака екипа ќе има тогаш Вардар, да се надеваме.
Ова повеќе од очигледно беше дека ќе се организира во Унгарија, башка и заслужуваат унгарците со сите тие вложувања во женскиот ракомет, среќа не го акнаа таму некаде низ Скандинавија.

Aj бе, здравје наредна година Скопје и Борис Трајковски ќе се организатори, башка појака екипа ќе има тогаш Вардар, да се надеваме.
Ова повеќе од очигледно беше дека ќе се организира во Унгарија, башка и заслужуваат унгарците со сите тие вложувања во женскиот ракомет, среќа не го акнаа таму некаде низ Скандинавија.

Да беше во Скандинавија негде ќе беше како на неутрален терен да играат...Вака Ѓер е дополнително во предност...Искрено чудо треба да се случи да не освојат...

нема кај нас да се игра ни следната ,треба салата да има над 9000 седишта,се знаеше на почетокот дека битката ќе се води меѓу Словенија и Унгарија за организатори ,односно Будимпешта и Крим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom