Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Суслина ! ЈОј :D Небо се отворило :) браво девојки да ви се множат

Ајде ајде ајде Вардаре, Вардаре, Вардарееееее!!!

Каков само газоплес им дадоа на лезбејкиве. Дали е на повидок нов владетел на Европа?:vozbud:

Се формира нова група.
Ќе ни падне една екипа од Ѓер, Митјиланд и Крим, и две од Хипо, Савехоф и победникот од Будуќност-Ференцварош, најверојатно Будуќност пошто е домаќин.

Јас би посакал група Митјиланд, Савехоф и Хипо :D

Ко Перо си па ти сеа ебате, чекајте малку уживајте у победава, нека дојде кој сака! :vozbud:

Слободно можам да кажам , најдобри екипи во ЛШ оваа сезона се Вардар и Ѓер , очекувам Вардар во финале :vozbud:

Се враќаме на голема врата во женскиов клубски ракомет.
Браво девојки, БРАВОО!!!:vozbud:

71cXGWOkwSL._SL1500_.jpg

Награда за најдобар играч !!!

:pos::pos::pos:

Моментално змија да ги касне ракометаркиве од Ларвик, змијата ќе се отрует.

EDIT:
Напрајте доџите сад слика од Јока, Ѓокиќ, Инди и остала багра :icon_mrgr:
zlmnTZU.png

Браво, голема победа. Сега веќе се гледа што се можат девојкиве, колку повеќе уиграни се заедно, на пример за разлика од првиот натпревар со Ларвик.

Од Индира тајмаутите добри, кажа тоа што требаше али како ја разбираа Бегоња и Дембеле? :eek: Најјако збори Индира на српски а Фернандез клима со главата ко све да ја сфати :pos:

pa vsushnosti i ja razbira. Begonja igrashe prethodno i za Zajechar pred da dojde vo Vardar taka da ova i e treta godina na Balkanov.

Inaku devojkive bea FANTASTICHNI. :cuc: . Indira isto taka izvonredna. Sekoja chest.

Многу сме јаки але многу сме јаки, многу сме јаки, многу сме јаки!

Грло ме фати, веќе се гледам со пехар во раце, злато имаме со Вардар, злато смрдуши скандинавски гниди, одсекогаш сум ве мразела во ракомет, грубијанки, гадотии, баби и додади свој збор.

Лекич и Јованка да се прогласат за светици. Амин.

Ova sto go pravat devojkive za tolku kratko vreme e nesto neverovatno. Nieden tim (citaj skoro kompletno nov, se novi igraci) nemal vakov start u liga sampioni 5/5, a plus nacinot na koj se doaga do pobedive e impresiven. Ednostavno se brise pod so niv:) Sekoja cest, plus sto ovoj natprevar bese odigran bez Pino. Ako vo narednata grupa ne krca Boris, nie ne sme luge!

КЛИКОВАЦ :vozbud:Уште лани кажав дека девојкава можи да одигра 60 минути и во напад и во одбрана,јак шут има.СО СРЦЕ ЗА ВАРДАР

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom