Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Од ова кратко што го видов бековите одлични, Лејно одлична на голот, Зебич и Дембеле добри лево крило, некако само Јока слабо ми делуваше. Се на се одлична игра.

Треба да им даде шанса и на младите, може да изиграат по некоја минутка на крај, особено ако водат. Нормално, не сите 3 одеднаш

17-10 на полувреме.
Лекиќ со три гола најефикасна кај Вардар. Од крило ретко се игра.. убаво е тоа што девет ракометарки постигнаа барем по еден гол.
Лекич какви проектили еј 4 имаше иначе. И Барбара си гази и Хмирова добра е, Пенезиќ само малце ќе се покрее и бабау :ROFLMAO::ROFLMAO: Лејно добрааа. Ми беше ептен жал за Лунде кога ја даваа од страна :(. Иначе сега ја даваа вика овие утакмици се за пробување акции, комбинации со играчи... Па и Индира пробува цело време... сите скоро ги стави.. сеа и Алтаус уште во второ :свиркам: Слаб е Ѓер годинава а и ние сме јаки бе.:icon_mrgr:

Инди све се слуша :pos:[DOUBLEPOST=1408726319][/DOUBLEPOST]На оваа Аморим ние леб и дадовме, ракомет ја научивме, сеа ќе буши. Циганка :D

Одма се гледа разликата кога има добри бекови - шутери. Дуду брани ко финале да е :icon_lol:

Во второ ја разбранија Грубишиќ.
Радичевиќ очајна, ако овака продолжи ќе ја акнат на клупа..

Черноиваненко и го зеде местото на Јока... Алтхаус две ја тегнат не можат да ја соборат.

29-24
Николиќ 5 сите од пенал, Пенезиќ 4, Лекиќ 4, Дембеле 4, Лазовиќ 2, Алтаус 2, Кхмирова 2, Зебиќ 2, Пино 1, Черноиваненко 1, Фернандез 1, Ихњева 1.

Ихнева, дообраа. Требаше повеќе минути да добие. Друго е кога се има 4/5 добри шутери. Пино да ја подигне формата и топ ќе бидат.

Треба малце да поработат на тоа коа противникот е со 5+1 одбрана а они без играч, таму се изгубија малце у второ. Двете пробивања на Хмирова не беа баш пробивања, еден фаут над неа не судија... Алтаус две минути без везе доби. Технички имаа некои при брзање тоа е околу падот на играта мислам. И ЦАР беше Лејно:cuc::cuc::cuc::cuc:

жал ме фаќа за Катрине што отсуствува иако е за убава работа, како да ја утепал некој одвнатре... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom