Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Штериова си оди , сакам да остане .:(

За сите вас што ќе ми се сликате и пушите цигари со дамата, јас од кај жабарот ќе ве пазам...
tumblr_myozwwel5D1qd8nujo1_500.gif

За сите вас што ќе ми се сликате и пушите цигари со дамата, јас од кај жабарот ќе ве пазам...
tumblr_myozwwel5D1qd8nujo1_500.gif
ХАХАХАХХАХА НЕ ИСПЛАШИ
да видиш какви пораки и стигнуваат на фан страната хахахах

И ЈАС ЗА ЖРК ВАРДАР
Треба да земиме навивачки реквизити
Ќе се поделиме на трибини, да видиме кој кого ќе надвика :icon_lol:
Ако се собереме доволно луѓе, може вакви заебанции да паднат :icon_mrgr:
Т.е. ми фали @Незапирливи 1903/87 на ваква утакмица и да ја направиме атосферата :icon_mrgr:

Лелеееее бившиот на Лекиќ, Андрео мори, дали имаш очи жено? :cuc:

1044103.jpg

Utah+v+UNLV+TTV1KWmLnrLl.jpg

:pos:[DOUBLEPOST=1400192975][/DOUBLEPOST]
Т.е. ми фали @Незапирливи 1903/87 на ваква утакмица и да ја направиме атосферата :icon_mrgr:
викај го ај ќе се собереме и ќе се поделиме, ќе им правиме филм :D

Значи според распоредот на 21.5 ќе им го доделат пехарот, уфф ќе се прскаат со шампањ:icon_mrgr: инаку @rakomet да таа е една им е после Рубинчо се разбира, па сега ќе видиме ако земем во ред, ако не јас ќе и го соблечам дресот на Тата:pos:

навивачите на жрк вардар сцбт зад клупа а навивачите на жрк вардар на спротивен агол
ќе викаме ајде млади

ХАХАХАХХАХА НЕ ИСПЛАШИ
да видиш какви пораки и стигнуваат на фан страната хахахах
Ме боли гајле за фан страната, јас на приватниот нејзин профил чекам да ме прифати. :D

Ме боли гајле за фан страната, јас на приватниот нејзин профил чекам да ме прифати. :D
you are the best goalkeeper in world and verry pretty women ILOVE YOU SO MUCH[DOUBLEPOST=1400193286][/DOUBLEPOST]
мене ме прифати уште кога играше во франција :D
ALE ALE METZ
Пиши и во инбокс да ја лајкне странава :)

Што да видиме? :D Ќе се тресе Кале, па јас и ти цела група на Запад сме ја надвикале не па во речиси празна Кале, до Чаир ќе се слуша :icon_lol:
Ова како играчи кога си бираме и играме фудбалче :D јас ја бирам @bebush добар глас вади и таман сме, КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ! :icon_lol:
И гледај пак да отидеме на утакмица со знамиња и кореографија :pos: (јакни, дуксери, чадори) :icon_lol:
Иначе идам обавезно, оваа недела бев зафатен, следнава ќе биде топ, знаеш дека најинтересни ми се ваквиве утакмици :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom