Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Велшанец:wink:

Инаку, Хофенхајм против Борусиа М., беше подобар, ама немаа среќа, се надевам дека ќе продолжат со одличните игри и ќе ја земат титулата во Германија.
Ако мислам дека негде слушнав дека ке се броеле како од Велика британија и немало да има проблем. Али океј и да нее така, ги има доста. :smir:

Hoffenheim - Bayer Leverkusen zasega e 1:2

Odlicna utakmica od dvete momentalno najjaki ekipi posle Bayern, pored mene, vo Germanija.

1-4 за Леверкузен!Не можат без Ибишевич овие.

Jaka ekipa ima Leverkusen no ovoj pat Hoffenheim bese slab. Ne e strasno da se gubi protiv Leverkusen ama slednata utakmica treba da tepa Hoffenheim za da ne padne od vrvot na tabelata.

Не знат глата кај им е без Ибишевич.

Стварно немаат среќа.Кога им се повреди Ибишевиќ знаев дека ќе паднат

Хофенхајм има нагло да падне,на средина табела ќе биде до крај сезона,без Ибишевиќ ништо.

Една утакмица нема да изиграт добро т.е ќе изгубат, и одма се појавуваат видовитите стручњаци со нивните глупи прогнози.

Ај кога сте толку видовити, кажете ми со кој ќе се падне Манчестер наредната сезона во група од ЛШ? :tapp:

Една утакмица нема да изиграт добро т.е ќе изгубат, и одма се појавуваат видовитите стручњаци со нивните глупи прогнози.

Ај кога сте толку видовити, кажете ми со кој ќе се падне Манчестер наредната сезона во група од ЛШ? :tapp:
Или по просто прашање:На која страна ми е свртен:icon_lol:

Иако се во мала криза, очекувам таа криза да ја надминат во следните утакмици!Го имаат одличниот Саного, и мислам дека е одлична замена за Ибшевич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom