фан клуб vs фан клуб (договарања за мал фудбал)

• Креатор на темата Креатор на темата Bonnie and Clyde
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 декември 2010
Мислења
11.001
Поени од реакции
12.299
Бидете љубезни и муабетите од фан клубовите за договарање за играње фудбал пренасочете ги тука..

Прва утакмица
Фан клуб Манчестер Јунајтед - Фан клуб Ливерпул.

Ги повикувам мадридистиве да се собереме да направиме една 6ка и да им играме на некои. :)

Кај бе ја да ги пингам, овие од Фан Клуб: Манју 20 души се пријавија :D

Нашите се ја, ти, @Scouser88, @Fastforza, @Mileisreknisibile и @scouseviking мислам дека сакаше.

Епа зошто ќе игра и скаусвајкинг, верувам дека ќе дојде заедно со @vidooq па него ќе го задолжиме да си одбере екипа. Ние сме без голман у пичку матер...

Да бе, тука ќе ти пишува некој, имајќи да ги уништат фан клуб темите...

Качив некое килце периодов... страв ми е да се испробам, а ми се игра ми се плаче :D

Ги резервираме мадридистиве :P

Епа зошто ќе игра и скаусвајкинг, верувам дека ќе дојде заедно со @vidooq па него ќе го задолжиме да си одбере екипа. Ние сме без голман у пичку матер...

Не знам како ке биде со мене и @scouseviking, ни зависи од обврските.

Плус кај нас се пријавија скоро 3 екипи, како ке избереме кој ке игра, поима немам.

Качив некое килце периодов... страв ми е да се испробам, а ми се игра ми се плаче :D
Абе не ме јеби. И ти ќе играш. На крај краева дебелите увек се голмани. :D

Абе не ме јеби. И ти ќе играш. На крај краева дебелите увек се голмани. :D

Каков голман бе, сеуште сум Роберто Карлос по десна страна.
Рано е за голман, но ако продолжам вака брзо ќе стигнам до таа позиција :D

Ај да не ви ветувам ништо пред време. Имам желба да удриме едно фудбалче, само ептен се улежав. Се плашам колку ќе можам да издржам, но затоа постојат и измени, нели ? :)

ЈАС СИ РЕКОВ ФЕРСКА ТЕПАЧКА СЕ ЗАКАЖУВА....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom