Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Денеска заслужија победа.Ме потсети на Македонија со Русија на ЕП.
Работнички едно големо
Работнички едно големо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комплексите се чудна работаМоја грешка не прочитав добро, извини.
Кавадарци село ја пеевме на крај и тврдам дека никој не пеел против Аеродром!На крај ако покажал некој кур или слично е заради нетрпението кое го имаа сите ради вашето однесување во второ полувреме.А на Кралевски никој не му е крив што не побарал од судијата да превземе нешто.Има право на тоа.
Откако влегов јас, втора четвртина, судењето беше реално се додека не дојдоа моментите кај што се кршеше резултатот.
Освен стартните на Тасовски, имаше и контроверзен фаул над Калањ по кој Тасевски доби пета лична, и уште неколку моменти кога пред се на Лефковски престрого му се судеа фаули.
Имаше уште една спорна ситуација, ама не ја видов убаво, кога цела клупа на Вардар скокна и бараа чекори од некој од играчите на Работнички.
Оа ваљда 150 дсуши ви дозволиле да влезете...ЦПБ само 150?! Колку малку собирала таа сала не ми се верува, јас дојдов пред сала накај 5 и нешто, малку закаснив и ми рекоа дека нема карти и си отидов, а имаше уште 50тина дечки (ваљда од ЦПБ) што не можеа да влезат и надвор навиваа, ама ја чув и "10 години пуши МЗТ"
За утакмицата не коментирам, не ја гледав, се изнервирав што не ме пуштија у сала
Утре во ДНЕВНИК има цела строија за Вардар. Го видов само насловот па баш ме интересира што пишува.
ВАРДАР ПРОТИВ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ![]()
Не историја бе, туку СТОРИЈАJas ke ti dadam istorja za Vardar ako sakasDedo mi dolgo vreme bese sekretar na vremeto
![]()
Не историја бе, туку СТОРИЈА![]()
Толку е силата на момците во оваа сезона. Реално Вардар ќе се бори за опстанок со Струмичка АБА....Штета за Вардар не навиваат Комити, инаку со овој тим ќе имаа многу позначителни резултати.
Еве и сега имаат одличен старт со Торус водат 9-18.