Фан клуб:Вардар!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Моја грешка не прочитав добро, извини.
Кавадарци село ја пеевме на крај и тврдам дека никој не пеел против Аеродром!На крај ако покажал некој кур или слично е заради нетрпението кое го имаа сите ради вашето однесување во второ полувреме.А на Кралевски никој не му е крив што не побарал од судијата да превземе нешто.Има право на тоа.
Комплексите се чудна работа :rolleyes:

Откако влегов јас, втора четвртина, судењето беше реално се додека не дојдоа моментите кај што се кршеше резултатот.
Освен стартните на Тасовски, имаше и контроверзен фаул над Калањ по кој Тасевски доби пета лична, и уште неколку моменти кога пред се на Лефковски престрого му се судеа фаули.
Имаше уште една спорна ситуација, ама не ја видов убаво, кога цела клупа на Вардар скокна и бараа чекори од некој од играчите на Работнички.

Чисти чекори од тој "центарот"(во наводници зошто само 3 ки шутира) Павлович ..

ЦПБ само 150?! Колку малку собирала таа сала не ми се верува, јас дојдов пред сала накај 5 и нешто, малку закаснив и ми рекоа дека нема карти и си отидов, а имаше уште 50тина дечки (ваљда од ЦПБ) што не можеа да влезат и надвор навиваа, ама ја чув и "10 години пуши МЗТ"

За утакмицата не коментирам, не ја гледав, се изнервирав што не ме пуштија у сала

ЦПБ само 150?! Колку малку собирала таа сала не ми се верува, јас дојдов пред сала накај 5 и нешто, малку закаснив и ми рекоа дека нема карти и си отидов, а имаше уште 50тина дечки (ваљда од ЦПБ) што не можеа да влезат и надвор навиваа, ама ја чув и "10 години пуши МЗТ"

За утакмицата не коментирам, не ја гледав, се изнервирав што не ме пуштија у сала
Оа ваљда 150 дсуши ви дозволиле да влезете...
И мене не ме пуштаа да влезам иако сум домашен фан. Влегов во втора четвртина.
Со мене влегоа и уште десетина души а поголем дел од нив беа за Работнички. Од кај другиот влез имаше уште 20-тина члена на ЦПБ кои најверојатно не успеале да влезат па пееа некое време од надвор.
Исто дури одев накај сала гледав како се врачаат и помали групи Комити, а кога дојдов со другариве за малку ќе имаше инцидент на релација Комити-полиција...

Утре во ДНЕВНИК има цела строија за Вардар. Го видов само насловот па баш ме интересира што пишува.
ВАРДАР ПРОТИВ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ (y)

Утре во ДНЕВНИК има цела строија за Вардар. Го видов само насловот па баш ме интересира што пишува.
ВАРДАР ПРОТИВ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ (y)

Jas ke ti dadam istorja za Vardar ako sakas :D Dedo mi dolgo vreme bese sekretar na vremeto :D

Ајде момци помасовна подршка за КК Вардар, се трудам да организирам новава генерација навивачи да дојдат за Вардар. Да имаше Вардар наместо 25 навивачи 150 против Работнички ќе имавме победа... Вака со малку наша публика, судии, и демотивацијата на гостинските навивачи ќе влијае лошо врз крајниот резултат.​

Потребни се стари слики од ВАРДАР исечоци од весници, слики од вардарови легенди посебно слики со освоени трофеи...

Штета за Вардар не навиваат Комити, инаку со овој тим ќе имаа многу позначителни резултати.
Еве и сега имаат одличен старт со Торус водат 9-18.

Штета за Вардар не навиваат Комити, инаку со овој тим ќе имаа многу позначителни резултати.
Еве и сега имаат одличен старт со Торус водат 9-18.
Толку е силата на момците во оваа сезона. Реално Вардар ќе се бори за опстанок со Струмичка АБА....
Уште еден пораз во последната четвртина. Иако Вардар влезе со +7 во второ полувреме, и +1 во последната четвертина сепак ја загуби со 30-13 и на крај беше убедливо поразен со 84-68...
Нема резерви, а првотимците неможат да изиграат во полн ритам во сите 40 минути. Им треба искуство на младите играчи, па може идна година со по некое засилување да се борат за плеј-оф:)
Да се гледаа резултатите на полувреме, Вардар оваа година ќе беше прв на табела:D

Да фалат бар 2ца играчи...Ама со онакво судење Торус и Лејкерси ќе ги победи :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom