Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Какви се тие професионалци кои ќе истрошеле ако играле два меча во неделата?
Ритамот среда - недела е нешто најнормално во Европа.

5 меча за 13 дена не се баш два меча во неделата, и не, не е најнормално ни во Европа, најмалку па во ситуација кај што мака мачиме и со повреди и со ротација и ширина на екипата, не е само колку да се напише нешто...

Буквално ги набројав утакмиците што ги изигравме од 22 октомври до денес. Од 22.10 до 4.11, во просек на секои 57 часа играме по една утакмица.

Кога има простор за критика, критикуваме, што се однесува до денешната одлука за составот нема никаква потреба. Башка што не изгледаме полошо отколку со ајде да ја наречеме најсилната 11-ка...

dobro e za sega... ako izdrzat vaka do 70ta min moze da se pojaca sostavot so nekoj od prvotimcite ako se na klupa.

dobro e za sega... ako izdrzat vaka do 70ta min moze da se pojaca sostavot so nekoj od prvotimcite ako se na klupa.
Солиден натпревар до сега особено до 30тата минута Струга немаше шут а ние се обидувавме преку некој полуконтри а последните 15мин не баш така сјајни но паузата добро ќе ни дојде

Од децава кои ги пуштиле многу отскокнува Тино Спасиќ. Детето одигра одлично полувреме. Уште за напред да можеа да извадат некое дете од младинците, сигурно повеќе ќе допринесеше од Билали.

Еве го првотимецот глишиќ. Очајна сезона игра, така и сега. Губи чиста топка на 40 метри и им ја остава на ајт линија контра да си направат.

Јас не можам да најдам логика во тоа што го направи Васовски, која му беше целта? Да даде гол во второ полувреме?

Што ви е бре луѓе, за составот се фативте... дај не зезајте 3 пати се поквалитетни од нас, башка на гости игравме... Мишко имаше жути башка.. Одиме понатаму!

Знае некој зошто ФФМ ја става утакмицава со Слога во сабота а другите дуели се играат во недела ?
Чудно е бидејки Вардар играше денес и по која логика го ставаш во сабота со само два дена одмор , незнам зошто нема реакција од Вардар сеуште ..

Знае некој зошто ФФМ ја става утакмицава со Слога во сабота а другите дуели се играат во недела ?
Чудно е бидејки Вардар играше денес и по која логика го ставаш во сабота со само два дена одмор , незнам зошто нема реакција од Вардар сеуште ..

domasna na sloga e, oni koga sakaat togas moze da ja stavat, si imaat prednost.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom