Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кога веќе ќе презентираат нови дресови нека си ги средат и бројките на дрес и име да не личи а не да изгледаме како некоја третолигашка екипа
Нов фонт е тоа, ништо не разбирате :D
Times new Vardar font.

Воска си ја тера истата корумпирана шема од втора лига купува натпревари,играчи,судии..Денес Ѓорче им ја пушти ако не е и три за три договорена на штета на Вардар

Каков пенал им досудија на вошка не ми се верува. :pos:

Само кај нас вакво нешто може да има. Ама гледам и фудбалерине на Ѓорче не се насекираа многу.

Лигава треба скроз да се укине! А оној Ставрев е за во бардовци.

Каков пенал им досудија на вошка не ми се верува. :pos:

Само кај нас вакво нешто може да има. Ама гледам и фудбалерине на Ѓорче не се насекираа многу.

Лигава треба скроз да се укине! А оној Ставрев е за во бардовци.
A kakov penal dosudi za Gjorce? Kriminalno sudenje na Stavrev.

Воска си ја тера истата корумпирана шема од втора лига купува натпревари,играчи,судии..Денес Ѓорче им ја пушти ако не е и три за три договорена на штета на Вардар
Криминалот не е дека Ѓорче им пуштиле, туку копилено Ставрев кој досуди пенал левел Зимбабве. Се лизна напаѓач на Воска без дуел, играчот на Ѓорче на еден метар од него, "најдобриот" судија има чист поглед на 7-8 метри од нив и свири пенал. Помошникот соучесник во криминалот. Во 74. минута, за секој случај, да не се чека до крај. Знае дека е пред крај на интернационалната кариера заради лимит на возраст па да кешира дома колку се може.

Криминалот не е дека Ѓорче им пуштиле, туку копилено Ставрев кој досуди пенал левел Зимбабве. Се лизна напаѓач на Воска без дуел, играчот на Ѓорче на еден метар од него, "најдобриот" судија има чист поглед на 7-8 метри од нив и свири пенал. Помошникот соучесник во криминалот. Во 74. минута, за секој случај, да не се чека до крај. Знае дека е пред крај на интернационалната кариера заради лимит на возраст па да кешира дома колку се може.

Celo vreme dosuduva nepostoecki penali Stavrev, isto za Sileks protiv nas. Sudiskata analiza tvrdi deka pogresil celo vreme i pak go pustat da sudi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Другар ова го нема ни во Зимбабве. На копитоно Ставрев под итно треба да му се одземе лиценцата за судија.

Ама не се секирајте. Од ФФМ ќе кажат дека се било без грешка. :D

За ваков досуден пенал за Вошка во некое нормално првенство, судијата се казнува со доживотна суспензија и се покренува постапка за притвор, ама јебига ова е мкд и се е можно :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom