- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 478
- Поени од реакции
- 2.744
Abe kakva klasika ne zaebavajМене пак ми се допаѓаа овие што ги носеа, чиста класика... Само уште да можат да се купат некаде, истово и за новите важи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe kakva klasika ne zaebavajМене пак ми се допаѓаа овие што ги носеа, чиста класика... Само уште да можат да се купат некаде, истово и за новите важи.
Abe kakva klasika ne zaebavaj![]()
Нов фонт е тоа, ништо не разбиратеКога веќе ќе презентираат нови дресови нека си ги средат и бројките на дрес и име да не личи а не да изгледаме како некоја третолигашка екипа
A kakov penal dosudi za Gjorce? Kriminalno sudenje na Stavrev.Каков пенал им досудија на вошка не ми се верува.
Само кај нас вакво нешто може да има. Ама гледам и фудбалерине на Ѓорче не се насекираа многу.
Лигава треба скроз да се укине! А оној Ставрев е за во бардовци.
Криминалот не е дека Ѓорче им пуштиле, туку копилено Ставрев кој досуди пенал левел Зимбабве. Се лизна напаѓач на Воска без дуел, играчот на Ѓорче на еден метар од него, "најдобриот" судија има чист поглед на 7-8 метри од нив и свири пенал. Помошникот соучесник во криминалот. Во 74. минута, за секој случај, да не се чека до крај. Знае дека е пред крај на интернационалната кариера заради лимит на возраст па да кешира дома колку се може.Воска си ја тера истата корумпирана шема од втора лига купува натпревари,играчи,судии..Денес Ѓорче им ја пушти ако не е и три за три договорена на штета на Вардар
Криминалот не е дека Ѓорче им пуштиле, туку копилено Ставрев кој досуди пенал левел Зимбабве. Се лизна напаѓач на Воска без дуел, играчот на Ѓорче на еден метар од него, "најдобриот" судија има чист поглед на 7-8 метри од нив и свири пенал. Помошникот соучесник во криминалот. Во 74. минута, за секој случај, да не се чека до крај. Знае дека е пред крај на интернационалната кариера заради лимит на возраст па да кешира дома колку се може.
Другар ова го нема ни во Зимбабве. На копитоно Ставрев под итно треба да му се одземе лиценцата за судија.Криминалот не е дека Ѓорче им пуштиле, туку копилено Ставрев кој досуди пенал левел Зимбабве. Се лизна напаѓач на Воска без дуел, играчот на Ѓорче на еден метар од него, "најдобриот" судија има чист поглед на 7-8 метри од нив и свири пенал. Помошникот соучесник во криминалот. Во 74. минута, за секој случај, да не се чека до крај. Знае дека е пред крај на интернационалната кариера заради лимит на возраст па да кешира дома колку се може.