Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
За нив не ме чуди, повеќе ме чудат нашиве што се ситат и што им е смешно што екипа како Вардар е донесен на ова дереџе. Со право ги одбиле и никогаш не треба да се дозволи да допрат такви гнаси до една величина како што е Вардар. Ете им ги нивните клубови во Бугарија нека си вложуваат таму.

Туку околу трансферите се споменуваше еден период Барга, што бидна со него?

Кој е тој Барга ? Ваљда не мислиш на Брага што последна утакмица му е во времето на Љубчо и Бранко

За нив не ме чуди, повеќе ме чудат нашиве што се ситат и што им е смешно што екипа како Вардар е донесен на ова дереџе. Со право ги одбиле и никогаш не треба да се дозволи да допрат такви гнаси до една величина како што е Вардар
А за ова пријателе во право си , далеку било бугарофили да го водат Вардар. Ама дај прво да се прашаме колку ФК Вардар им значи на Македонците.. 3000,4000,5000 колку? Излезе дека истите што бевме во Кавадарци и секаде со Вардар купивме сезонски и никој друг. Ова со акцијата Вардар Клуб на Народот ќе биде едно големо отрезнување колку е саатот со нас ко народ , нит Вардар нит па Македонија ги заслужуваме и во право е Гача кога реагира за ниската свест околу помагањето на ФК Вардар . Ова со циркузантот стојанов е само почеток, допрва посериозни обиди за преземање од позаебани ликови ќе следат, а гледајќи го интересот на народов исходот ќе да е познат...
#Еден е Вардар

Кој е тој Барга ? Ваљда не мислиш на Брага што последна утакмица му е во времето на Љубчо и Бранко

А за ова пријателе во право си , далеку било бугарофили да го водат Вардар. Ама дај прво да се прашаме колку ФК Вардар им значи на Македонците.. 3000,4000,5000 колку? Излезе дека истите што бевме во Кавадарци и секаде со Вардар купивме сезонски и никој друг. Ова со акцијата Вардар Клуб на Народот ќе биде едно големо отрезнување колку е саатот со нас ко народ , нит Вардар нит па Македонија ги заслужуваме и во право е Гача кога реагира за ниската свест околу помагањето на ФК Вардар . Ова со циркузантот стојанов е само почеток, допрва посериозни обиди за преземање од позаебани ликови ќе следат, а гледајќи го интересот на народов исходот ќе да е познат...
#Еден е Вардар
Барга Нгоба. Напаѓач од Камерун. Последно настапуваше за Тиквеш.

На клошарот Виктор Стојанов битно му е само да се збори за него. Требало само на seen да го остаат и да продолжи да скапува у таа мртвата земја. Вака му направија само бесплатна реклама, и еден куп луѓе го побарале на ФБ и го отвориле.

На него сигурно не му била намерата да вложува у Вардар, туку да провоцира, што и всушност прави неколку недели уназад. Почнувајќи со страната за ФК Вардар, каде што го опиша како Бугарски клуб, за тоа немаше многу коментари, не му помина таа провокација, па ај сеа ќе го финансирала Вардар, а кутриот вода у очите нема.

Ако читаш тука Викторче, на сестра ти и мајка ти у уста да им го зачукаме ти ебам тоа монголоидот гнасен.

Тој се знај зошто ви пиша, ама зошто вие го објавивте јавно?
Свесни сте колку повеќе го изрекламиравте него, него шо ќе ја зголемите продажбата на сезонски? Толку слаба е продажбата па мора вака да ја зголемите?
Не му давајте важност на вакви ликој, скрос на игнор.

На тој Барга мислев, за кој ти одговорил и @Skopje Rossonera. Беше спомнат и на сајтот на Вардар фанс, ама не беше споменато ништо поконкретно. На домашниот трансфер пазар лимитирани се во изборот на напаѓачи од домашните играчи. Од странците од домашната лига кои играат на таа позиција единствено Филип Обадовиќ одговара во овој систем на Грне. Го има Матеус Лемос на крило кој е донесен првенствено за да асистира.

Тој се знај зошто ви пиша, ама зошто вие го објавивте јавно?
Свесни сте колку повеќе го изрекламиравте него, него шо ќе ја зголемите продажбата на сезонски? Толку слаба е продажбата па мора вака да ја зголемите?
Не му давајте важност на вакви ликој, скрос на игнор.

3000 билети во месец дена, во месец јули кога се е мртво, е неуспех? И тоа го правиме за клуб кој доаѓа од Втора лига, во прва македонска која исто така е катастрофа. Привлечност НУЛА!

Објавен е јавно, бидејќи се обиде и преку други канали да се привлече. Вака јавно и транспарентно беше, пред се заради тоа што воспоставивме таков принцип. Секако, во соопштението се убаво си е наведено.

Да не беше ситуацијата каква што е, и средствата да не беа толку неопходни, акцијата ќе ја славеа сите. Свесни ли сте колку групата се исцрпи низ годиниве? Колку жртва, средства и енергија вложи во сево ова....?!

Од оган во оган влагаме. По 12 месеци мртвило обезбедивме:

1. Терен АРМ и терен Маџари
2. Нов терен во Аеродром
3. Плата за играчите
4. Припреми на Златибор
5. Медикаменти опрема која досега ја немале во волкава количина
6. Редовни ручеци, тековни работи како лекараки прегледи и се што е потребно за тимот. Буквално ништо не фалеше!

Се ова го обезбедивме во МЕСЕЦ ДЕНА!

Разбирам и дека народот се измори веќе. Долго трае сагава и буквално цело време ние ја решаваме. И сега после се, 3000 во еден месец се малце...па видете ја посетеноста на лигата и ќе разберете дали е малку? Да не потсетувам јас како се продаваа членски во други клубови и колкава беше бројката...

Акцијата допрва според мене ќе фаќа залет, особено доколку клубот направи добри резултати. Тоа ќе биде најголемиот мотив. Се на се, борбата продолжува:)!

Азер Омерагиќ ново засилување... Солиден, добар шпиц, плус наше дете.. е сеа прашање е колку може да го изнесе товарот да биде прв шпиц цела сезона, ама во секој случај добар играч.

3000 билети во месец дена, во месец јули кога се е мртво, е неуспех? И тоа го правиме за клуб кој доаѓа од Втора лига, во прва македонска која исто така е катастрофа. Привлечност НУЛА!

Објавен е јавно, бидејќи се обиде и преку други канали да се привлече. Вака јавно и транспарентно беше, пред се заради тоа што воспоставивме таков принцип. Секако, во соопштението се убаво си е наведено.

Да не беше ситуацијата каква што е, и средствата да не беа толку неопходни, акцијата ќе ја славеа сите. Свесни ли сте колку групата се исцрпи низ годиниве? Колку жртва, средства и енергија вложи во сево ова....?!

Од оган во оган влагаме. По 12 месеци мртвило обезбедивме:

1. Терен АРМ и терен Маџари
2. Нов терен во Аеродром
3. Плата за играчите
4. Припреми на Златибор
5. Медикаменти опрема која досега ја немале во волкава количина
6. Редовни ручеци, тековни работи како лекараки прегледи и се што е потребно за тимот. Буквално ништо не фалеше!

Се ова го обезбедивме во МЕСЕЦ ДЕНА!

Разбирам и дека народот се измори веќе. Долго трае сагава и буквално цело време ние ја решаваме. И сега после се, 3000 во еден месец се малце...па видете ја посетеноста на лигата и ќе разберете дали е малку? Да не потсетувам јас како се продаваа членски во други клубови и колкава беше бројката...

Акцијата допрва според мене ќе фаќа залет, особено доколку клубот направи добри резултати. Тоа ќе биде најголемиот мотив. Се на се, борбата продолжува:)!
Ве читам подолго време и не можам да останам имун на глупостиве кои ги читам. Што се 3000 сезонски за клуб за кој викате навива цела Македонија? Тие 3000 не се продадени на 3000 луѓе, туку максимум 500 души кои купуваат повеќе сезонски. Па тоа ли е клуб на народот? Каков народ, кога пола Скопје ве мрази, исто и пола Македонија. Не си правете со умот бајрам.
Видете го Хајдук, има продадено 120 илјади сезонски, а Сплит е 160 илјади. Е тоа е клуб на народот, кој го сака пола Хрватска и цела Далмација. Скопје има 600к жители вие имате продадено 3000 сезонски и тоа го претставувате за некаков успех? Симнете ги маските и престанете да глумите дека сте некој и нешто. На првиот натпревар оваа сезона дома нема да имате фазла од 2000/3000 публика. Тоа е ДЕБАКЛ за клуб кој се претставува за клуб на народот и си го изедначува клубот со Македонија. Ниту Вардар е Македонија, ниту е клуб на народот.

Ве читам подолго време и не можам да останам имун на глупостиве кои ги читам. Што се 3000 сезонски за клуб за кој викате навива цела Македонија? Тие 3000 не се продадени на 3000 луѓе, туку максимум 500 души кои купуваат повеќе сезонски. Па тоа ли е клуб на народот? Каков народ, кога пола Скопје ве мрази, исто и пола Македонија. Не си правете со умот бајрам.
Видете го Хајдук, има продадено 120 илјади сезонски, а Сплит е 160 илјади. Е тоа е клуб на народот, кој го сака пола Хрватска и цела Далмација. Скопје има 600к жители вие имате продадено 3000 сезонски и тоа го претставувате за некаков успех? Симнете ги маските и престанете да глумите дека сте некој и нешто. На првиот натпревар оваа сезона дома нема да имате фазла од 2000/3000 публика. Тоа е ДЕБАКЛ за клуб кој се претставува за клуб на народот и си го изедначува клубот со Македонија. Ниту Вардар е Македонија, ниту е клуб на народот.

Другарче ај одјеби.
Од таквите ко тебе нема ништо во државата, само гомна јадете и по дупки се криете!
Колку сме толку сме, ја сум од Куманово имам членски, и да Вардар е клуб на народот.
Убаво ти пишале погоре со топ објаснување ама твојот мозок тоа не може да го сфати.
Во период кога земјата ни ја распордаваат кој каде стигне и за колку стингне, кога народот воопшто нема ни тронка љубов и гордост спрема својата земја, ово што го прават Комити е поголемо и од тоа во Сплит.

Азер Омерагиќ ново засилување... Солиден, добар шпиц, плус наше дете.. е сеа прашање е колку може да го изнесе товарот да биде прв шпиц цела сезона, ама во секој случај добар играч.
Грешка си дечкото не е играч за прва лига ама тате изгледа ќе фрла пари па ќе мора да игра.Катастрофален потег е носењето на дечково.Толку од мене

Грешка си дечкото не е играч за прва лига ама тате изгледа ќе фрла пари па ќе мора да игра.Катастрофален потег е носењето на дечково.Толку од мене
Зашто е катастрофален потег објасни?

Не знае да игра? Лош карактер? Што е тоа што не чини?

Многу ме интересира по што заклучи дека е катастрофален потег и дека не е играч за Прва лига... 21 година има, висок, јак, подвижен и според мене доста добро изигра во Скопје ланска сезона, така да не се слагам дека е лош потег воопшто...

Другарче ај одјеби.
Од таквите ко тебе нема ништо во државата, само гомна јадете и по дупки се криете!
Колку сме толку сме, ја сум од Куманово имам членски, и да Вардар е клуб на народот.
Убаво ти пишале погоре со топ објаснување ама твојот мозок тоа не може да го сфати.
Во период кога земјата ни ја распордаваат кој каде стигне и за колку стингне, кога народот воопшто нема ни тронка љубов и гордост спрема својата земја, ово што го прават Комити е поголемо и од тоа во Сплит.
Не бе другар, вашиот мозок не може тоа да го сфати. Баш поради ова вакво ваше однесување, глумење дека сте над сите, цел живот привилегирани, не ве сака никој. Како го изедначувате распродавањето на државата со вашиот клуб? Допирна точка нема. Јас не го омаловажувам трудот на дечките, респект за се што прават искрено за клубот, туку имам проблем со наметнување на нешто што е вештачко за останатите и форсирање на таа пропаганда, еве на сите ТВ ве има сега, константно истото го потенцирате, а нема врска со реалноста.

За после неколку кола да станиш голем Вардарец, а сигурно и во Кавадарци си се ежел на море скол пие. Сите сте за Вардар само не признавате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom