- Член од
- 13 јули 2020
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 395
За нив не ме чуди, повеќе ме чудат нашиве што се ситат и што им е смешно што екипа како Вардар е донесен на ова дереџе. Со право ги одбиле и никогаш не треба да се дозволи да допрат такви гнаси до една величина како што е Вардар. Ете им ги нивните клубови во Бугарија нека си вложуваат таму.
Туку околу трансферите се споменуваше еден период Барга, што бидна со него?
Кој е тој Барга ? Ваљда не мислиш на Брага што последна утакмица му е во времето на Љубчо и Бранко
А за ова пријателе во право си , далеку било бугарофили да го водат Вардар. Ама дај прво да се прашаме колку ФК Вардар им значи на Македонците.. 3000,4000,5000 колку? Излезе дека истите што бевме во Кавадарци и секаде со Вардар купивме сезонски и никој друг. Ова со акцијата Вардар Клуб на Народот ќе биде едно големо отрезнување колку е саатот со нас ко народ , нит Вардар нит па Македонија ги заслужуваме и во право е Гача кога реагира за ниската свест околу помагањето на ФК Вардар . Ова со циркузантот стојанов е само почеток, допрва посериозни обиди за преземање од позаебани ликови ќе следат, а гледајќи го интересот на народов исходот ќе да е познат...За нив не ме чуди, повеќе ме чудат нашиве што се ситат и што им е смешно што екипа како Вардар е донесен на ова дереџе. Со право ги одбиле и никогаш не треба да се дозволи да допрат такви гнаси до една величина како што е Вардар
#Еден е Вардар