Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
FB_IMG_1684099754231.jpg

Ке ја наполниме ли трибинава позади гол во недела во Кавадарци по што Лозари неможат :D

Спас за ФК ВАРДАР веднаш!

Акцијата тече повеќе од успешно. По само неколку дена сме на половина пат од првичната зададена цел.

Секако, важен сегмент е што сите средства доаѓаат од странство, бидејќи, како што веќе напоменавме, апликацијата Gofundme, не дозволува донирање од територијата на Р. Македонија.

За многу кратко време, ќе известиме за начинот на кој што секој од Македонија, ќе може да донира. Бидете спремни, зошто тогаш ние сме на потег!

А до тогаш, повик до сите Македонци, навивачи на Вардар и вљубеници во македонскиот спорт од странство: Приклучете се на борбата за Вардар и бидете дел од возобновата на македонската фудбалска гордост!

СИТЕ ЗАЕДНО - ЗА ВАРДАР НАШ!

Како идат работите кога играме на неутрален терен, парите од карти каде одат?
Направете карта 500че, тогаш ќе видиме на кој му значи Вардар.
На 1000 луѓе се 500.000 ден.

Абе веројатно на град од 800к може да се издејствува и многу поголема вредност, проблемот е што никој не знае како после тоа. Еве и милион евра да собереме да се отпише пола долг, што после тоа?

Во моиве 30 години се изнагледав еден тон краткорочни акции за Вардар ама ништо од тоа не испадна гејм ченџер за иднината на Вардар.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прегледај го приврзокот 378517

Ке ја наполниме ли трибинава позади гол во недела во Кавадарци по што Лозари неможат :D
Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?
Ќе се појават ли Пирати ваше мислење???Јас како што слушнав почнале да се мобилизираат. :)

Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?
Ќе се појават ли Пирати ваше мислење???Јас како што слушнав почнале да се мобилизираат. :)
Не верувам , ама сакам да се појават таман да ги згаснеме целосно :)
За бројката ке дојдат многу луѓе биди сигурен , наскоро ке има повеќе инфо ..

Последно уредено:
Како идат работите кога играме на неутрален терен, парите од карти каде одат?
Направете карта 500че, тогаш ќе видиме на кој му значи Вардар.
На 1000 луѓе се 500.000 ден.
Како бе ќе наплаќаш карти на меч во организација на ФФМ!? Баш ме занима. Едино може групата да им наплаќа превоз на своите членови.
Подобро централната
Во Кавадарци се изгради уште една трибина, спроти централната. Само не знам дали е пуштена официјално во употреба.
Абе веројатно на град од 800к може да се издејствува и многу поголема вредност, проблемот е што никој не знае како после тоа. Еве и милион евра да собереме да се отпише пола долг, што после тоа?

Во моиве 30 години се изнагледав еден тон краткорочни акции за Вардар ама ништо од тоа не испадна гејм ченџер за иднината на Вардар.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па ваљда треба да го отпишеме целиот долг или бар да имаме неколкугодишен план за негово решавање, за да знаеме на што сме. Иначе во спротивно, на каква иднина да се надеваме...

Ако се прашувате кај беа низ годиниве нашите ривали од темната страна на градот, се вшмукаа сите во шупаците на сегашниот и претходниот градоначалник на Гази Баба. Сите добија по некое работно место, кој го ставија чувар во Стив да тепа студенти, кој пожарникар, кој да ги брани синовите на Сале, важно сите се на партиски платен список и само партиски вести споделуваат на ФБ :D И нормално слики со предавниците на „уставобранителите“ кои им беа грб на времето. Каква кретенска збирштина, уште кога ќе ми текне дека ги донесоа Центар бојс да навиваат заедно против Вардар.
Ќе присуствуваат во недела сигурно, а и верувам дека Скопје ќе игра со сите сили, на чело со сите екс вардарци кои играат таму.
Гнасен тим, се надевам дека ќе се одмаздиме за изгубената решавачка битка на Градски во 2010. Можеби најголема депресија ми била таа во животот, не можев да се соземам со недели од таа утакмица,

Не ми текнува кога Центар Бојс иделе со нив,ми текнува дека видни членови на ФА идеа со нив на утакмици против Вардар.Кога ќе видиш низ историјата сите нв од Скопје имале пакт кога биле во прашање Вардар и Комити.

Не ми текнува кога Центар Бојс иделе со нив,ми текнува дека видни членови на ФА идеа со нив на утакмици против Вардар.Кога ќе видиш низ историјата сите нв од Скопје имале пакт кога биле во прашање Вардар и Комити.
Кога ни земаа титула во 2009, по партиска линија Центар бојс дојдоа да навиваат со нив за крајната утакмица во Автокоманда (9 разлика кога не тепаа).
Истите Центар бојс беа оформени од ДПМНЕ (со матица во рекетарите од Автокоманда) и Н***а одеше со други рекетари да им се заканува на ЦПБ да им ја отстапат трибината на К***а (кој сега е заглавен во затвор, наместени како мали деца) и основците од Димитар Миладинов и Кочо Рацин, така наречени Центар Бојс.

Членови на ФА во 2009 година се појавија со знамето со Хиената на трибина на Пирати, инаку освен неколку членови не им даваа некоја голема поддршка.

Втор Велигден ќе им биде, Воскресение. Ќе има сигурно некој автобус со "умс гази баба ултрас", таман ко да се демонтираат и испратат во историјата. Него тоа залижаното градоначалниче се одзва ли на повикот на Комити, со огдлед дека фк Скопје е финансиран од општина

Јас со години наназад викам дека такви ликови треба да се газат од ќотек. А бе не смее во наш град да дозволиме локални ликови како Д...с циганот и слични да си играат курот со Вардар а и Комити, таквите одма треба газење.

Јас со години наназад викам дека такви ликови треба да се газат од ќотек. А бе не смее во наш град да дозволиме локални ликови како Д...с циганот и слични да си играат курот со Вардар а и Комити, таквите одма треба газење.
Други времиња беа тогаш,беа штитени од власта сите знаеме кој стоеше позади нив.Сега е друга песна верувај,убаво кажа коњаникот партиски пиуни ако немаат шер на фб од активности на партија и општина летаат од работа.Ќе ги видиме во недела сигурни 40 души ќе дојдат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom