Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро централнатаПрегледај го приврзокот 378517
Ке ја наполниме ли трибинава позади гол во недела во Кавадарци по што Лозари неможат![]()
Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?Прегледај го приврзокот 378517
Ке ја наполниме ли трибинава позади гол во недела во Кавадарци по што Лозари неможат![]()
Не верувам , ама сакам да се појават таман да ги згаснеме целосноТешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?
Ќе се појават ли Пирати ваше мислење???Јас како што слушнав почнале да се мобилизираат.![]()
Како бе ќе наплаќаш карти на меч во организација на ФФМ!? Баш ме занима. Едино може групата да им наплаќа превоз на своите членови.Како идат работите кога играме на неутрален терен, парите од карти каде одат?
Направете карта 500че, тогаш ќе видиме на кој му значи Вардар.
На 1000 луѓе се 500.000 ден.
Во Кавадарци се изгради уште една трибина, спроти централната. Само не знам дали е пуштена официјално во употреба.Подобро централната
Па ваљда треба да го отпишеме целиот долг или бар да имаме неколкугодишен план за негово решавање, за да знаеме на што сме. Иначе во спротивно, на каква иднина да се надеваме...Абе веројатно на град од 800к може да се издејствува и многу поголема вредност, проблемот е што никој не знае како после тоа. Еве и милион евра да собереме да се отпише пола долг, што после тоа?
Во моиве 30 години се изнагледав еден тон краткорочни акции за Вардар ама ништо од тоа не испадна гејм ченџер за иднината на Вардар.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога ни земаа титула во 2009, по партиска линија Центар бојс дојдоа да навиваат со нив за крајната утакмица во Автокоманда (9 разлика кога не тепаа).Не ми текнува кога Центар Бојс иделе со нив,ми текнува дека видни членови на ФА идеа со нив на утакмици против Вардар.Кога ќе видиш низ историјата сите нв од Скопје имале пакт кога биле во прашање Вардар и Комити.
Други времиња беа тогаш,беа штитени од власта сите знаеме кој стоеше позади нив.Сега е друга песна верувај,убаво кажа коњаникот партиски пиуни ако немаат шер на фб од активности на партија и општина летаат од работа.Ќе ги видиме во недела сигурни 40 души ќе дојдатЈас со години наназад викам дека такви ликови треба да се газат од ќотек. А бе не смее во наш град да дозволиме локални ликови како Д...с циганот и слични да си играат курот со Вардар а и Комити, таквите одма треба газење.