Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно ќе го чувале стадионот во Струмица до финалето на купот.
Од чаршиски муавети, не сакаат гостински навивачи и затоа ја префрлија во Турново.

ne sme nie siptаri ili bitolcani
Да ни јадиш курот на нас Битолчани оди бе на доктор лечи се барај си го чарето која утакмица ние ја купивме или сме ја платиле на полувреме или пред да почни ко секаде изгубивме море кенгур парталав па така ако праевме како ши*ојте сега ќе бевме први на табелата
Туку оди земи собери пари за баражот и борчот оти ќе треба пак фузија за џабе градоначалници,вмро ,полиција, анб и другите служби додека напрајте акционерско друштво ќе ве предаде Цобе за ситно и цела работа годинава ќе ви оди курбан

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Да ни јадиш курот на нас Битолчани оди бе на доктор лечи се барај си го чарето која утакмица ние ја купивме или сме ја платиле на полувреме или пред да почни ко секаде изгубивме море кенгур парталав па така ако праевме како ши*ојте сега ќе бевме први на табелата
Туку оди земи собери пари за баражот и борчот оти ќе треба пак фузија за џабе градоначалници,вмро ,полиција, анб и другите служби додека напрајте акционерско друштво ќе ве предаде Цобе за ситно и цела работа годинава ќе ви оди курбан

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

peer ti celo vreme zboris za mestenki, onoj kockarot clenot isto seedno za koj sport, i za basket vi objasni za budgetot tamu... ve ima barem 10 dusi sto samo toa vi e filmot. :toe: sve nekoja paranoja i mestenki vi se u glava ocigledno ista sorta ste so niv, doduse vie ste siromasna verzija...

klasicen primer ti e posledniot paragraf pak da sme mestele, podkupuvale ili sto ti jas znam.... paranoja i podmituvanje, tipicno siptarobitolski muabeti. :popce:

Колку меча го суспендираа Мишковски за црвениот картон со воска?

Ќе има ли група денеска во Турново?
Сакам да одам па ако има некој ќе ви се придружам таму.

Гол!! Добро е!

Вака така, ја победија Беласица. Штета за онаа шанса кога, не знам кој беше, ама ја шутна право во голманот (74 минута негде), а можеше чист гол да биде.

Последно уредено:
Обезбедивме 3 место и бараж !!!

Беласица - Вардар 0-1
Тетекс - Пелистер 2-1

Воска и Гостивар си тепаа очекувано , значи Вардар веќе 9 бода бега на Пелистер и речиси веќе сме во бараж најверојатно со Скопје , тоа ке биде меч на животот за нас

:oeoeoe:

Последно уредено:
Тетекс на резултати пише дека е 1-1

Обезбедивме 3 место и бараж !!!

Беласица - Вардар 0-1
Тетекс - Пелистер 2-1

Воска и Гостивар си тепаа очекувано , значи Вардар веќе 9 бода бега на Пелистер и речиси веќе сме во бараж најверојатно со Скопје , тоа ке биде меч на животот за нас

:oeoeoe:
Да се надеваме дека Плачковица ќе биде меѓу ретките екипи што ќе одигра фер и спортски, и ќе им ги помрси сметките на гостиварци. Ако играат фудбал, тешко дека таму Гостивар ќе помине лесно, за разлика од останатите натпревари. Но да видиме...
П.С. Секако ние досега ги надминавме сите предвидувања!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom