Б
бристол
Гостин
Ќе почнат ако се собереме и јас и ти да играме, по кур е и оваа сезона, да бидеме среќни ако ја доиграме.Нешто ново денес има ли?Почнале ли со тренинг или нема ништо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе почнат ако се собереме и јас и ти да играме, по кур е и оваа сезона, да бидеме среќни ако ја доиграме.Нешто ново денес има ли?Почнале ли со тренинг или нема ништо
На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбанЗначи ќе си седиме,ќе си ќутиме и ќе чекаме да дојде златната рипка.....
Се знае нашата страна, а богами се знае и вашата бугарска страна ...На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Нашата страна се знае со години каде е,каде сте вие еднаш како група да дојдете да одадете почит на Гоце Делчев.На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан
Ќе видиме има време, ама битно за вас знаеме на која страна сте. На страната на комуњарите и Зоран Заев кога како група застанавте зад неговиот кандидат за градоначалник мислејќи дека конечно ќе се докопате до некоја парка, за на крај да го сркнете длабоко со се јајца.На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан
Дали си сериозен со коментарот? А на чија страна треба да се биде според тебе? Кај стигнеш глупости тресеш!На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан
Треба да им се даде признание на играчите што играа цела година без плати.Да беше друг клуб во ваква ситуација досега немаше да постои,но Вардар си е еден и единствен и сеуште се надевам дека нешто ќе им се исплати на играчите и во најмала рака ќе бидете трети и ќе фатите баражЈа како што начув, играчите му имаат до утре даено рок на „газдата“ да ги исплати. Во спротивно, се растураат и секој си го бара своето чаре.
Мене ме зачудува молкот кој владее на сите страни. Пред 2 години бар имаше галама некаква, сите беа растрчани. Сега буквално штама се дешава. Не ми е јасно на што се должи тоа. Дали сите дигнавме раце!?
П.С. На крокодилов не му обрнувајте внимание. Не знае што збори.